• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#92092  autor: Vin
 05 sie 2006, 00:40
Nie za duzy ten M65 :?: :smt010 :smt009
Byłby the best, ale ta wielkość... :smt009 :smt010 Ja potrzebuje malutkiego i lekkiego telefonu... :(
A ten niestety do takich sie nie kwalifikuje... :roll:

#92138  autor: Osk92
 05 sie 2006, 10:58
Heh sądzę, że wielkośc i waga nie powinny mieć znaczenia skoro Ci na nim zalezy- ale K500i to też ładny (fajny) telefon :-)

#92262  autor: Vin
 05 sie 2006, 16:44
Wiesz wszystko zalezy od tego ile bede mial kasy i co bedzie w komisach... :wink:
Narazie musze czekac do jutra na diagnoze SX'a :mrgreen: :-D

#92300  autor: szczeka
 05 sie 2006, 18:42
mialem k500i i chetnie nadalbym go uzytkowal, gdyby joystick sie nie zepsul. Ostrzegam Cię przed tym, bo, jak wiadomo to pewnego rodzaju norma tym modelu. Telefon super, ale awaryjność jego jest spora, tzn. tylko joya.

#92991  autor: wendzior
 07 sie 2006, 18:08
k500i nie bierz bo awaryjny - dzisiaj padl mojej kuzynce
tzn zacial sie wylaczyla go i guziki 789 nie chodzily. a pozniej jak joyem do gory to fon odbieral to jako wcisniecie joya :/

7650 :) tez ma symbiana jak sx1, normalną irde, bt i aparat
tylko ze jest troche duzy i ciezki

#92998  autor: blipek
 07 sie 2006, 18:28
Skoro zależy Ci na wytrzymałości to poszukaj Siemensa ME75 - często zdażają się egzemplarze poniżej 300zł. No i jeszcze zastanów się M65, można go dostać taniej, a przecież skoro miałeś SX1 to wielkość M65 nie powinna Ci przeszkadzać...

[scroll]Motorola D520 :arrow: Sony CMD-J5 :arrow: Panasonic GD93 :arrow: Sony Ericsson T68i :arrow: Samsung X-600 :arrow: Samsung Z400 :arrow: Nokia E51[/scroll]

#93719  autor: Vin
 09 sie 2006, 23:51
Dzieci downa :!:
Czy wy umiecie czytać :?: :!: (do pana wendziora i blipka)
Ja chce telefon maly :!:
Szuflady nosic nie będe :!:
A wielkosc SX'a mi baaaaardzo przeszkadzała :!:
Zrsztą prosz eo zamnknięcie tematu aby takich txtów nie było :/

#93721  autor: daniel
 10 sie 2006, 00:01
Kup motorolke E7 i bedziesz zadowolony... Ja odkad mam N70, jestem wsciekly, bo jest to wielki kloc, i w spodniach w cieple dni, leca mi z prawej kieszeni kropelki...

[ Dodano: 2006-08-10, 00:02 ]
sorki, nie zauwazylem ceny ;/

Lights are blinding my eyes...

#93727  autor: blipek
 10 sie 2006, 00:34
Szanowny Vinampie... :? chciałem powiedzieć Ci że pojęcie "mały" jest pojęciem względnym. Przykładowo według mnie Siemens ME75 jest stosunkowo nie duży, uważam go za średniej wielkości telefon. Dla niektórych może być tylko kolejnym klocem wypychającym kieszenie w nowo zakupionych dżinsach :wink:. Więc używanie w tym wypadku różnych inwektyw w stylu, że zacytuje "dzieci downa", wcale nie pokazuje twojej wyższości intelektualnej nad nami...,(mówiłeś do mnie i do wendziora, ja używam liczby mnogiej ale mówię za siebie) ponieważ dla mnie zabrzmiało to jakbyś chciał pokazać nam swoją wyższośc nad nami, co mogło po prostu wynikać z pewnego rodzaju nieporozumienia lub niesprecyzowania przez Ciebie twoich kryterii oceniania wielkości.Czy nie wystarczyłoby powiedzieć coś w stylu "Siemens ME75(bądź jaki kolwiek inny tel.) jest dla mnie za duży"?? Uważam ten temat za nie warty kontynuacji więc zamierzam go jak najprędzej zakończyć, a i proszę Cię o nie stosowanie więcej takich wyrażeń w stosunku do mnie, gdyż poczułem się lekko urażony. :|

[scroll]Motorola D520 :arrow: Sony CMD-J5 :arrow: Panasonic GD93 :arrow: Sony Ericsson T68i :arrow: Samsung X-600 :arrow: Samsung Z400 :arrow: Nokia E51[/scroll]

#93733  autor: RafalM
 10 sie 2006, 00:57
blipek Vinamp kupił już telefon temat do zamknięcia koniec a tak wogóle to ME75 nie jest taki mały.