@detmax jeśli Twoje myslenie byłoby słuszne to zdechnąć powinno TYLKO tym, którzy skorzystali z tej promocji i spełnili jeszcze jeden konieczny dla potwierdzenia Twojej teorii:musieli by już wydać kasę z nominalnego doładowania, a w momencie awarii mieli TYLKO kasę wynikającą z +20%(taka sytuacja mogłaby spotkać minimalny odsetek klientów, a nie totalna padaczka usługi u wszystkich).Ja na 100% nie skorzystałem-mam konto w TMUB więc w razie czego przez konto mam +20%. Raczej nie to rozwaliło naszą usługę.
Uściślając-screen jest z numeru T gdzie usługa padła(zajumało 9zł. za Bezpieczny internet i ban)-jedyne co w tym numerze dali to 2x 2GB.
300minut i 1000sms dali na Heyah gdzie również usługa zdechła ale net śmiga z pakietu za rejestrację.
Co do widocznych u kolegów samych zer w MiBOA-jak wiecie często tak się dzieje nawet jak usługa śmiga pełna parą.
Uściślając-screen jest z numeru T gdzie usługa padła(zajumało 9zł. za Bezpieczny internet i ban)-jedyne co w tym numerze dali to 2x 2GB.
300minut i 1000sms dali na Heyah gdzie również usługa zdechła ale net śmiga z pakietu za rejestrację.
Co do widocznych u kolegów samych zer w MiBOA-jak wiecie często tak się dzieje nawet jak usługa śmiga pełna parą.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2017, 15:10 przez darekka, łącznie zmieniany 3 razy.
http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155.