- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
jarekt powiem Ci ze przed wczoraj jak doladowalem jeden numer ale czterema kodami na raz to też mam przedłużone dane o 60 dni ale ilość danych po 1 GB czyli w normie, niestety nie zapisałem godziny bo nie wiedziałem że to jest ważne.. 

Tajnie się tu robi , pisze się tylko to co się powiedzieć. Sposoby ujawni się wtedy jak promocji nie będzie czasu się nie poda bo nie zapisałem.
Wystarczy tylko wejść w odbiór nagród, pokaż historię dla i wszystko będzie jasne
Wystarczy tylko wejść w odbiór nagród, pokaż historię dla i wszystko będzie jasne

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Mogę napisać (dostałem info od @WOJTASa), że @WOJTAS też odbierał 1GB w okolicach podejrzewanej przeze mnie "Złotej Godziny"
więc coraz bardziej jestem przekonany, że godzina również jest istotna.

To prawda, że biorąc udział w loterii i nie wygrywając nic, otrzymuję się 1GB?
Dwa kody z nakrętek, może się komuś przydadzą:
T1WV88F49V34,
3RCAME94Y733.
T1WV88F49V34,
3RCAME94Y733.
Oba wykorzystane i nikt nic nie napisal :/SimplusowiecU pisze:Dwa kody z nakrętek, może się komuś przydadzą:
T1WV88F49V34,
3RCAME94Y733.
Musi jaki Szybki Lopezniezapominajka94 pisze: Oba wykorzystane i nikt nic nie napisal :/

Wpisywałem po 4 min. od ukazania się na forum i było już "po ptokach" czyli musiał być to Bardzo Szybki Lopezniezapominajka94 pisze:Oba wykorzystane i nikt nic nie napisal :/SimplusowiecU pisze:Dwa kody z nakrętek, może się komuś przydadzą:
T1WV88F49V34,
3RCAME94Y733.
albo były wykorzystane przed wysłaniem 

jeśli ktoś ma zbędny kod i nie bedzie korzystał to poprosze na priv
Korki się kończą. Po tym zmniejszeniu przesyłu w Play chyba trzeba uciekać.
Sok przecierowy z Orange, Play, Virgin i T-Mobile
kody już rozdane.
Cola puszka - K448XF874YVF
07.06.2017 12:03 K448XF874YVF Wpisany kod został już wykorzystany. 

przyjme kody z coca coli prosze o priv jesli ktos ma na zbyciu
Cola puszka: YHX38LLX17
Dziękuję, tym razem zdążyłem.
Dziś w nocy ładowałem koło 2/3 w nocy 2 numery. Na jednym po kolei 2 kody potem na innym 1 kod. Co ciekawe na numerze z dwoma kodami ważność pakietu to 19.07.2017.
Na drugim data jest poprawna 08.07.2017r.
Na drugim data jest poprawna 08.07.2017r.
Cola puszka - 4X77LV87R9