jarekt pisze:Jutro jeszcze jeden test: tym razem o takiej samej porze jak ostatnio.
No i po kolejnym teście. Jednak zrobiłem nie o tej samej godzinie (co wtedy kiedy "promocja" zgrała) tylko o okrągłej godzinie najbliższej tamtej (wtedy to było jakieś 25 minut po).
Po prostu mam w planach kolejne testy i chcę je wykonywać powiedzmy na początek co 10 minut czyli 6 lub 7 razy (zależy jak liczyć) w ciągu godziny zrobić serie doładowań (oczywiście nie tego samego dnia - chyba, że będzie taka potrzeba - tylko każdego dnia 10 minut później).
No i tym razem (dzisiaj) na kilkanaście numerów 3 dostały 2GB zamiast 1GB! Żaden nie dostał 3GB i żaden nie dostał 60 dni ważności. Przypomnę: ładuję jednorazowo kilkanaście numerów, każdy jeden raz po 1GB. Czyli "promocja" nadal działa
Jestem w tej chwili 25 minut od "tamtej" pory doładowań (w której masowo numery dostawały 2GB i 3GB i 60dni ważności) i coś czuję, że nie tylko odpowiedni sposób odbierania tego 1GB jest ważny ale i pora, w której to robimy.
Jutro robię kolejny test, tym razem "10 minut po" (zbliżę się na 15 minut do pierwotnej godziny) i liczę na powtórzenie "promocji" i objęcie jeszcze większej liczby numerów.
Potem ewentualnie zrobię kilka testów co 2 minuty wokół najbardziej obiecującej pory i mam nadzieję znaleźć "Złotą Godzinę dla Promocji", w której za jeden kod 1GB otrzymujemy 5GB i 150dni ważności