• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
  • Strona 16 z 41
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 41
 #928763  autor: Marek_G
 31 maja 2017, 17:24
starapiczka, dzięki za kod.

Ta promocja Biedronkowa wyjątkowo kombinowana. Kup coś za 49 zł i weź max 4 puszki, ale trzech puszek nie bierz bo jedną normalnie policzymy. Druga sprawa, że ciężko znaleźć te promocyjne.
Dzisiaj albo jutro kończy się promocja z Tesco - puszka 0,2 l za 95 gr.
W sobotę w Lidlu kupowałem Fantę za 2,49 zł, promocja był przy zakupie dwóch butelek lub ich wielokrotności; może jeszcze obowiązuje.
 #928786  autor: aster
 31 maja 2017, 20:05
Marek_G pisze:Dzisiaj albo jutro kończy się promocja z Tesco - puszka 0,2 l za 95 gr.
Widziałem tę cenę na (pustej) półce, ale od tygodnia nie widziałem żadnych puszek w tym rozmiarze w Tesco. Tylko u mnie problem z dostępnością czy ogólnie tak już jest?
 #928957  autor: as1as
 01 cze 2017, 21:37
jarekt pisze:Nie wiem do kiedy trwa dzisiejsza, poniższa "promocja" i czy komuś uda się ją powtórzyć (wymaga chyba konkretnych działań i mam podejrzenia jakich) ale:

- kilkadziesiąt (20-25) numerów otrzymało dzisiaj za 1 kod zamiast 1GB to 2GB lub 3GB!
- te numery, które otrzymały 3GB zamiast 1GB za 1 kod, otrzymały ważność GB... 60dni do przodu!

Te 20-25 numerów ładowałem w 2 seriach (po około 12 numerów) wykonanych praktycznie w identyczny sposób i wszystkie doznały tej "promocji" więc po analizie tego co mniej więcej robiłem w każdej z serii mam podejrzenia co jest nie tak z systemem i jutro spróbuję to powtórzyć.

Jeśli znowu dostanę Bonusy 2/3GB zamiast 1GB i 60dni ważności zamiast 30dni no to będzie fajnie, a jak nie to oznaczy tylko, że systemy się dzisiaj przegrzały, a ja im tylko trochę dopomogłem :)
I co z tym doładowaniem, system czy jednak jest sposób. Jak nie chcesz informować możesz na priv. [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
 #928960  autor: aster
 01 cze 2017, 21:46
Marek_G pisze:Dzisiaj albo jutro kończy się promocja z Tesco - puszka 0,2 l za 95 gr.
Dzisiaj byłem i choć widniał termin promocji 31.05 na etykiecie to dzisiaj i tak skanowało po promocyjnej cenie.
 #928966  autor: jarekt
 01 cze 2017, 21:57
Dzisiaj byłem i choć widniał termin promocji 31.05 na etykiecie to dzisiaj i tak skanowało po promocyjnej cenie.
Promocję przedłużono (trzeci już raz) do 13 czerwca.
as1as pisze:I co z tym doładowaniem, system czy jednak jest sposób
Zgodnie z tym co pisałem zrobiłem kolejną serię doładowań. Nawet 3 takie serie (2 wczoraj i 1 dzisiaj).
Wszystko zrobiłem nawet "lepiej" niż wtedy. Jedyna zmiana to całkiem inna pora całej operacji.

Niestety nic dodatkowo tym razem nie dostałem (ani więcej GB ani dłuższej ważności) więc jest bardzo możliwe, że to była jednorazowa "awaria"

Jutro jeszcze jeden test: tym razem o takiej samej porze jak ostatnio.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2017, 18:31 przez jarekt, łącznie zmieniany 1 raz.
 #928971  autor: jarekt
 01 cze 2017, 22:32
a co oznacza lepiej?
Oooooo, to bym musiał bardzo się rozpisać i być może niepotrzebnie jakieś sekrety i triki zdradzić :)
Skoro na razie nie mogę tej "promocji" powtórzyć to nie ma co się na ten temat rozpisywać.

Ale jak zadziała to napiszę na spokojnie na co zwrócić uwagę i jak dopomóc "promocji" bo to akurat i tak jest czasowa promocja (choć nie ukrywam, że lepiej byłoby takie rzeczy podawać poprzez PW, bo można niektóre triki wykorzystywać w kolejnych latach w kolejnych edycjach różnych promocji, a podanie ich wprost na forum może spowodować poprawkę w systemie).

PS. Jeśli nie będzie w tym roku promocji Play/Algidy z lodami "Big Milk" lub innej promocji tego samego Organizatora (Socializer z Warszawy) i/lub Operatora Technicznego (M2.0 z Warszawy) - powiedzmy do końca sierpnia - to Wam zdradzę jakie 2 bardzo ciekawe triki odkryłem w ubiegłorocznej promocji. Informacje te mogą się przydać w innych promocjach :) Tylko niech mi ktoś przypomni o tym we wrześniu (choćby i 1.).
 #929025  autor: Marcel82
 02 cze 2017, 08:59
Sorry za ignorancję, ale nie mam czasu teraz tego śledzić.
Skusiłem się dziś na parę puszek w Tesco za 0,95 i mam pytanie.
Czy wszystkie GB się normalnie przedłużają?
Mam 3 nr w rodzinie (1x PnK, 2x Formuła), bonusy za rejestrację uruchomiłem we wrześniu, nastukałem GB nakrętkami, a od stycznia kupuję co miesiąc pakiet za 5 zł.
Wcześniej widziałem posty Jarka z testów, że wszystko jest OK, czy jest to aktualne?? Minął miesiąc, może coś się skopało?
[wiadomo, że dziś może być OK, a za tydzień pech, pytam jak jest w tej chwili]
 #929098  autor: jarekt
 02 cze 2017, 12:52
jarekt pisze:Jutro jeszcze jeden test: tym razem o takiej samej porze jak ostatnio.
No i po kolejnym teście. Jednak zrobiłem nie o tej samej godzinie (co wtedy kiedy "promocja" zgrała) tylko o okrągłej godzinie najbliższej tamtej (wtedy to było jakieś 25 minut po).

Po prostu mam w planach kolejne testy i chcę je wykonywać powiedzmy na początek co 10 minut czyli 6 lub 7 razy (zależy jak liczyć) w ciągu godziny zrobić serie doładowań (oczywiście nie tego samego dnia - chyba, że będzie taka potrzeba - tylko każdego dnia 10 minut później).

No i tym razem (dzisiaj) na kilkanaście numerów 3 dostały 2GB zamiast 1GB! Żaden nie dostał 3GB i żaden nie dostał 60 dni ważności. Przypomnę: ładuję jednorazowo kilkanaście numerów, każdy jeden raz po 1GB. Czyli "promocja" nadal działa :)

Jestem w tej chwili 25 minut od "tamtej" pory doładowań (w której masowo numery dostawały 2GB i 3GB i 60dni ważności) i coś czuję, że nie tylko odpowiedni sposób odbierania tego 1GB jest ważny ale i pora, w której to robimy.

Jutro robię kolejny test, tym razem "10 minut po" (zbliżę się na 15 minut do pierwotnej godziny) i liczę na powtórzenie "promocji" i objęcie jeszcze większej liczby numerów.

Potem ewentualnie zrobię kilka testów co 2 minuty wokół najbardziej obiecującej pory i mam nadzieję znaleźć "Złotą Godzinę dla Promocji", w której za jeden kod 1GB otrzymujemy 5GB i 150dni ważności ;)
 #929102  autor: jarekt
 02 cze 2017, 13:16
Możliwa (i normalna), bo możesz mieć taryfę, w której GB sprawdza się kodem*107# a nie *108# (i jest błąd w cenniku/regulaminie odnośnie tych kodów), a z kolei w Play24 dane są uaktualnianie jeszcze później - w dodatku musisz się przelogować aby były w miarę aktualne.

Jeśli natomiast i kod *107# pokazuje "0 Bytes" (lub inną jednostkę), a w Play24 po przelogowaniu i upłynięciu 24 godzin również dalej jest "0 Bytes" to już nie jest normalne.
Ostatnio zmieniony 02 cze 2017, 13:18 przez jarekt, łącznie zmieniany 1 raz.
 #929104  autor: sodapro
 02 cze 2017, 13:24
Ok, jest w porządku... Najpierw pojawiło się na Play24, potem na *108# było bez zmian "0 bytes", ale po sprawdzeniu *107# już jest ok. Dzięki!

Co do promocji #smakwakacji, to ostatni kod można wpisać na stronie do końca dnia 31 sierpnia 2017 roku?
  • Strona 16 z 41
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 41
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16