• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #927095  autor: juniper
 21 maja 2017, 14:08
Ponad rok nie ładowałem nic w Play. W tym czasie rynek się zmienił, zniknęły tanie kody doładowujące, itd. Czyli pozostaje doładować oficjalnym kanałem. Mam kartę RBM7 (I edycja) i chciałbym wydać 50zł.

Czy mam szansę wyrwać jakieś bonusy za doładowanie np. korzystając z oficjalnej strony Play-a? Typu 10% więcej na konto główne, jakieś darmowe minuty, pakiety, itp. itd. Krótko mówiąc chcę wycisnąć co się da z tej 50-tki.
 #927112  autor: adik
 21 maja 2017, 15:23
na konto główne nigdy nie trafiały bonusy za doładowania, to zawsze trafia na konto promocyjne(a za to nie kupisz żadnych pakietów), nic więcej poza tym co powyżej napisano nie dostaniesz.

http://www.speedtest.net/my-result/4142279769
 #927115  autor: juniper
 21 maja 2017, 15:35
Rozumiem. Czyli nie ma nic takiego jak np. uruchomienie jakiejś promocji przed doładowaniem gdzie warunkiem jej odpalenia jest zasilenie konta? Bo też o coś takiego mi chodziło. Po prostu nie chciałbym przegapić czegoś oczywistego, a w miarę korzystnego.

Tak więc 50 = 150 dni wychodzących, DIL oraz 7.50zł na konto promocyjne ważne 30 dni. No i teoretycznie 150 dni Stanu Darmowego, o ile aktywacja nie spowoduje jakiejś niespodzianki, a tego bardzo się obawiam i drążę sprawę bo za ładnie to wygląda.