• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #926893  autor: kamerling
 19 maja 2017, 22:52
Witam wszystkich

dzisiaj wkurviłem się na nju. Mam tam jeden z paru moich numerów. Nie jest to na szczęście główny nr, a poboczny.

Miałem na koncie coś ponad 29 zł. Było 4 z groszami, a załadowałem za 25 zł. Mam ustawioną taryfę WSZYSTKO KOMÓRKOWE W NJU NA KARTĘ. Teoretycznie nie powinienem zapłacić więcej niż 29 zł w danym okresie rozliczeniowym. Osiągnąłem już także 2 próg stażowy jeśli chodzi o Internet.

Do rzeczy... zauważyłem już jakiś czas temu, że na stronie nju, w zarządzaniu moim kontem - jest widoczny tylko stan konta, ważność oraz 1 pasek odnoszący się do rozmów na stacjonarne. Dziwna sprawa. Brak tego drugiego paska, gdzie lecą złotówki za rozmowy na komórkowe, smsy/mmsy oraz Internet. Wydało mi się to podejrzane, dlatego celowo dzisiaj odpaliłem Youtube'a i chciałem dojść do zużycia 29 zł. Jakież było moje zdziwienie, jak podczas transmisji nastąpił błąd i nie mogłem już niczego oglądać, ani wysłać wiadomości czy zadzwonić. Stan konta wyniósł 0 zł. :shock:

W zasadzie, pytam się do teraz siebie - WTF ? Nie rozumiem. Napisałem nawet zapytanie do BOK w tej sprawie, ale nie podoba mi się to...

Ja nie jestem z tych ludzi, którzy kopią się z koniem. NIe zamierzam się użerać z jakimiś reklamacjami, UKE i tak dalej.

Można zrobić przenosiny numeru jak na koncie jest 0 zł? Kierunkiem, który jestem zainteresowany jest Red Bull Mobile 7 .
 #926902  autor: kamil7777
 19 maja 2017, 23:39
Najlepiej jak jest 0 zł ponieważ przy przeniesieniu numeru do innej sieci środki na koncie przepadają...

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
 #926980  autor: Konoko
 20 maja 2017, 15:42
kamerling Standardowo w usłudze "wszystko komórkowe w nju na kartę" za 29 zł,po przekroczeniu transferu około 150MB( 19gr za 1MB)masz tylko 10GB internetu i po przekroczeniu tych 10GB włącza się lejek, który można wyłączyć. 2 próg stażowy oznacza jak dobrze pamiętam wzrost tego limitu do 25GB. YouTube szybko pożera GB i przy wyłączonym lejku po około 25,150GB opłacasz transfer z konta głównego bo 29 zł już pobrało.
Regulamin usługi http://www.njumobile.pl/b/articles/regu ... akarte.pdf