Niestety z taryf/marek play nie, poza tym musiałbyś utrzymywać ważność konta doładowaniami. Skoro masz skarbonkę to co nie pasuje w ofercie fakt ??BobbyPeru pisze:A czy do RMB7 z FAKTu można zmigrować jakoś?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ile razy można włączyć 333 SMS-y do wszystkich sieci na 7 dni na kod za 0 zł w RBM 5 ?
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Chyba tylko raz ale w RBM7MNP jest pakiet 222sms na 30dni przez 6m-cy.24bis24 pisze:Ile razy można włączyć 333 SMS-y do wszystkich sieci na 7 dni na kod za 0 zł w RBM 5 ?
Można te esemesy włączać wielokrotnie, a nawet się skumulują niewykorzystane, jeśli włączasz ostatniego dnia ważności pakietu.
Wiem, bo kiedyś miałem, ale bęcwał ze mnie, zachciało mi się sprawdzić jak działa MIniMax.
Jednorazowo można włączyć pakiet 1GB W RMB7, a te 222 są bodajże kilkukrotne.
Wiem, bo kiedyś miałem, ale bęcwał ze mnie, zachciało mi się sprawdzić jak działa MIniMax.
Jednorazowo można włączyć pakiet 1GB W RMB7, a te 222 są bodajże kilkukrotne.
w RBM5?BobbyPeru pisze:Można te esemesy włączać wielokrotnie, a nawet się skumulują niewykorzystane, jeśli włączasz ostatniego dnia ważności pakietu.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Jest tylko w RBM7MNP
6 razy

6 razy

222 jest tylko w RBM7, ale te cykliczne 333 są też w RBM5:
https://zapodaj.net/e2587636fc5a7.jpg.html
Brak SD (tzn. jest, ale płatny dychę miesięcznie)Gregrin pisze:Skoro masz skarbonkę to co nie pasuje w ofercie fakt ??
Ja takiej opcji niestety nie mam, tylko takie cośBobbyPeru pisze:222 jest tylko w RBM7, ale te cykliczne 333 są też w RBM5:

Spróbuj z komputera może?
Osoby, które ogarniają temat Play/RBM/Fakt proszę o nakierowanie/wskazanie, w której z ofert jestem w stanie za darmo uzyskać RWK po przeniesieniu numeru z innej sieci.
Interesuje mnie trafienie do:
a) Fakt
b) RBM5, RBM7MNP, RBM Energy
c) Play na Kartę 5 zł Lubię to!
a) Jeśli dobrze kojarzę w Fakcie trafiam do jednej, jedynej taryfy i jest tam bonus 200zł/20GB/RWK.
b) W RBM trafia się zawsze do RBM7? Jeśli tak, to chyba tylko tam jest bonus RWK za przeniesienie?
c) A co z Play? Czy da się łatwo przejść, aby mieć RWK i jednocześnie być w ww. taryfie?
Czy do Faktu łatwo przejść? Są to te same startery do przenoszenia jak do Play czy może specjalne jak w przypadku RBM7MNP (przez co trudniej trafić do RBM)?
Oczywiście interesują mnie ww. taryfy, bo jest w nich za darmo 1 GB internetu w roamingu
Interesuje mnie trafienie do:
a) Fakt
b) RBM5, RBM7MNP, RBM Energy
c) Play na Kartę 5 zł Lubię to!
a) Jeśli dobrze kojarzę w Fakcie trafiam do jednej, jedynej taryfy i jest tam bonus 200zł/20GB/RWK.
b) W RBM trafia się zawsze do RBM7? Jeśli tak, to chyba tylko tam jest bonus RWK za przeniesienie?
c) A co z Play? Czy da się łatwo przejść, aby mieć RWK i jednocześnie być w ww. taryfie?
Czy do Faktu łatwo przejść? Są to te same startery do przenoszenia jak do Play czy może specjalne jak w przypadku RBM7MNP (przez co trudniej trafić do RBM)?
Oczywiście interesują mnie ww. taryfy, bo jest w nich za darmo 1 GB internetu w roamingu

WKS
a) tak
b) tak, tak
c) trafiasz do taryfy PnK MNP i tam dostaniesz RWK z bonusa, zaś jeśli chodzi o LT, to tylko przez trick.
do każdej marki są dedykowane startery.
b) tak, tak
c) trafiasz do taryfy PnK MNP i tam dostaniesz RWK z bonusa, zaś jeśli chodzi o LT, to tylko przez trick.
do każdej marki są dedykowane startery.
ad c) poproszę zatem o łopatologiczny schemat, panowie pytanie pada o to z 5 raz a słychać tylko: było. nie róbmy drugiej elektrody. Dziękuję.
To temat tabu, tylko wtajemniczeni o tym wiedzą 
do faktu wystarczy kod *163*12#. Kupujesz starter play, rb i zmieniasz.

do faktu wystarczy kod *163*12#. Kupujesz starter play, rb i zmieniasz.
Proszę o oświecenie mnie w jaki sposób mogę uzyskać RWK w PNK LT. Może być wiadomość na priva, ale mam dosyć jałowych postów, w których ktoś pisze, że jest to możliwe, ale nie dopowiada jak.
RWK uzyskanego w Fakcie nie można przenieść do żadnej taryfy już od roku...marcz123456 pisze:...do faktu...
Ostatnio zmieniony 15 maja 2017, 23:20 przez jarekt, łącznie zmieniany 1 raz.
To takie 'easter egs' play?
Te pileśtg to stałe liczby czy minimum?
Przez p24 czy kd?
Przez p24 czy kd?
Sorry, że się wcinam. Minimum.marcz123456 pisze:To takie 'easter egs' play?
Przez p24 czy kd?
Bez różnicy.
dokładnie obojętnie czy p24 czy ussd
i to jest wersja naprawdę minimum bo są bardziej rozbudowane ale po co sobie utrudniać i marnować czas.
i to jest wersja naprawdę minimum bo są bardziej rozbudowane ale po co sobie utrudniać i marnować czas.
jarekt - jestem Twoim fanem
Mam tylko jedno pytanie: czy z żoną (dziewczyną) też porozumiewasz się algorytmami?