adiq1033 pisze:Zaletą taryfu #Frieemium było to, że co miesiąc za darmo otrzymywałem: 30 minut, 30 SMS-ów i 300MB danych + aktywowałem pakiet SMS No Limit za 9zł (31 dni), więc zamykałem się w niecałych 10zł (i to mi wystarczało w zupełności, bo obecnie prawie w ogóle nie telefonuje).
Chciałbym dowiedzieć się czy istnieje podobna usługa u konkurencji?
Odpowiednikiem będzie fakt mobile. Nolimit sms za 9zl łączy się z darmowym pakietem 10sms na 7 dni do którego kod zawsze w poniedziałek (polecam go jednak włączać we wtorek) podawany jest na forum. Miesięcznie darmowo dostaje się w sumie (w pakietach co tydzień na 7dni) 40min, 40sms i 200MB. Dodatkowo za przeniesienie numeru do fakt mobile dostaje się bonus 200zl i 20GB na 60dni. Opcja bardzo fajna i chyba najbardziej zbliżona do freemium.
Napisze tylko ze ostatnio poleciłem ta ofertę dość marudnej znajomej. Ustawiłem jej powiadomienia w telefonie na pon,czw i sobotę i muszę napisać ze podchodząc do tego sceptycznie znajoma jest bardzo zadowolona

Po zauważeniu powiadomienia włącza sobie przeglądarkę odświeża zakładkę z kodami, wysyła sms i tyle

Zajmuje to 30s a z telefonu korzysta praktycznie darmowo bo mało dzwoni a 1GB netu z ankiet przedłużane 50MB z kodów starczy co najmniej na rok
adiq1033 pisze: Niedawno odkryłem a2mobile gdzie za 19.90zł na 31 dni otrzymuje nielimitowane rozmowy, esemesy i pakiet internetowy.
Teraz jest bardzo dużo ofert za 25zl i niby a2 wyszło przed szereg z cena ale i w innych ofertach można te cenę osiągnąć po spełnieniu kilku warunków. Np plus/plush 20% oszczędności za 5-te doładowanie gratis, t-mob 10zl bonusu za konto w ich banku, orange za doładowanie większymi kwotami. Polecam zajrzeć
[Zestawienie] Opcje FULL No-Limit w ofertach na karte ~30zl