Ten ostatni kod zadziałał wam ? Nie da rady nawet przez infolinię bo mówią że kody tylko w poniedziałek można aktywowaćkod z dnia 2.05 na 10 smsów to ->CNPH
Wydzielono z z tematu FAKT Mobile - kody
Ten ostatni kod zadziałał wam ? Nie da rady nawet przez infolinię bo mówią że kody tylko w poniedziałek można aktywowaćkod z dnia 2.05 na 10 smsów to ->CNPH
lukasgta co masz na myśli pisząc "nie zadziałał". Ważne jest jaki komunikat otrzymałeś w smsie zwrotnym.Znaczenie tych komunikatów wielokrotnie wyjaśniałem w tym wątku, wyszukaj.lukasgta pisze:Mam problem z fucktem kod z soboty 29.04 nie zadziałał w niedzielę i dzisiejszy kod też nie działa?
blacQ1 nie pisz bzdur, kody na smsy zawsze wysyłałem w środy i było OK.blacQ1 pisze:Dzisiejszy kod nikomu nie zadziała no chyba że dlaczego dlatego że kody z sms-ami wychodzą w poniedziałki ,a dziś jest wtorek
Sprawdźcie regulamin przyznawania pakietów za kody z gazety a nie opierajcie się na wypowiedziach mało zorientowanych użytkowników forum, przytaczających błędne interpretacje jednego konsultanta z infolinii.krzysiek255 pisze:i w tej chwili jest to oszustwo ze strony Fakt Mobile
Jak tylko w poniedziałek skoro kody są ważne 3dni i to (chyba) od publikacji a skoro podali go we wtorek to powinien być ważny wyjątkowo do czwartku.maniek090 pisze:Ten ostatni kod zadziałał wam ? Nie da rady nawet przez infolinię bo mówią że kody tylko w poniedziałek można aktywować
lukasgta co masz na myśli pisząc "nie zadziałał". Ważne jest jaki komunikat otrzymałeś w smsie zwrotnym.Znaczenie tych komunikatów wielokrotnie wyjaśniałem w tym wątku, wyszukaj.Konoko pisze:lukasgta pisze:Mam problem z fucktem kod z soboty 29.04 nie zadziałał w niedzielę i dzisiejszy kod też nie działa?
Ja bym spytał co w przypadku gdy moja Nokia 3310 nie może robić zdjęć, jedyny aparat jaki posiadam to kliszowy Zenit, a internetów nie mam bo jakbym miał to nie kupowałbym Faktu.kolor100 pisze:Na infolinii do aktywacji dzisiejszego kodu życzą sobie zdjęcia gazety z kodem na e maila...
To nie pisz tylko działaj. Dawaj do salonu i składaj wniosek o MNP.dres76 pisze:Chyba zmieniam sieć:((((
Ktoś wie... Chodzi o konieczność zatelefonowania na BOK.tilla001 pisze:A kod z 4.05 wam działa? Bo ja wpisałam i dostałam odpowiedź taką jak 2 maja: operator nie aktywowal pakietu, a gdy wysłałam drugi raz dostałam odpowiedź, że dla mojego numeru została przekroczona maksymalna liczba aktywacji pakietu... Ktoś wie o co może chodzić?