• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.

#91776  autor: kosaz
 04 sie 2006, 16:10
mam do Was pytanie czy jak bym kupil adapter bloetooth zestaw sluchawkowy np firmy nokia to czy dany adapter by pasowal np do soniacza lub motorolii??

#92190  autor: wendzior
 05 sie 2006, 12:57
jezeli ten adapter jest na pop port to nie :(

#92202  autor: kosaz
 05 sie 2006, 13:13
wendzior pisze:jezeli ten adapter jest na pop port to nie :(
chodzi mi o taki sluchawke bloetooth np sa sprzedawane w promocjach np nokia 6021 + zestwa sluchawkowy bloetotch

#92207  autor: wendzior
 05 sie 2006, 13:17
przeciez to jst tylko firma sluchawki, bedzie chodziło
przeciez jabra nie robi telfonow a jakos sluchawki od nich chodzą :)

przeciez 6021 ma BT o co Ci chodzi z tym adapterem?

#92210  autor: kosaz
 05 sie 2006, 13:31
wendzior pisze:przeciez to jst tylko firma sluchawki, bedzie chodziło
przeciez jabra nie robi telfonow a jakos sluchawki od nich chodzą :)

przeciez 6021 ma BT o co Ci chodzi z tym adapterem?
wlasnie mi o to chodzilo czy bedzie pasowac a z adapterem to sie zle wyslowilem wypisalem
wiec sory za zamieszanie na forum i dzieki za odp.

#92296  autor: Sędziwój
 05 sie 2006, 18:31
Skarpyta pisze:
Osk92 pisze:No tak ale kiedy TV będą miały moduł BT :?: :D
poczekaj technika idzie do przodu,napewno kiedys będzie ja osobiscie wolał bym aby BT było zastosowane w pilocie do kompa :lol: zeby mozna z łózka sobie przełaczac mp3, i jakies bajery :-D
Chwila, przecież już w K700i można było, ja mam D750i i jakiś tam adapter BT na USB i sobie przełanczam mp3 (z filmami jeszcze się nie bawiłem), ale to działa jak wirtualna klawiatura... co jest wadą bo program musi być aktywny :| (ale jak odchodzimy od kompa to trzeba tylko pamiętać aby zostawić jako aktywny)