Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Nie, nie ma VIDEO, jest tylko zawieszanie poł., MMS, kto dzwonił.Wulo pisze: Trochę drażni, że telefon/tablet widzi sieć cały czas w roamingu.
Takie małe pytanie. Czy orientuje się ktoś, czy w a2mobile działają rozmowy wideo po sieci?
10zl.aeroxd pisze:Jeśli straci się kartę a2mobile to czy można wyrobić nową i ile ona kosztuje?
czyli środa/czwartek zjeżdżają papiery do a2 - chyba bardziej nie lubią tam piątków niż poniedziałkumacc pisze: DPD trzyma dokumenty tyle dni
Dzwoniłem tego samego dnia do nich przed świętami. Dzisiaj zadzwonili do mnie, że zmienili coś tam u siebie i dodatkowo polecili mi jeszcze w typie APN wpisać default. Teraz nie ma już żadnego problemu z LTE. BOK a2mobile się spisało.abberline pisze:U mnie po zmianie z pakietów 3w1 na niewyczerpalne nie działa LTE. W ogóle mnie nie wpuszcza. Ktoś się już z tym spotkał?
Stawki bonusowe maja w zasadach oferty "Niewyczerpalne pakiety" i tu się nic nie zmienia §3 https://a2mobile.pl/data/Dokumenty/30/p ... akiety.pdfxander21 pisze:Tak promocja sie skończy. A co za tym idzie, już nie jest tak konkurencyjna jakby się wydawało. A już miałem wykupić neta i smsy.. Rozmawiałbym za 10gr a tu 18. Niby niewiele, ale nie powinno się tak wabić klientów miesiąc temu a potem zmieniać cennik.