pakierhakierxd pisze:A czemu nie przyniesiesz, nawet jakby mieli się zwijac to o tym poinformuja, ja od 5 lat siedzę w Playu ale dodatkowo używam Virgin, lyca itp
Fakt - zmian w lycamobile.pl nie zauważyłem - dla przenoszących numer - jeśli ktoś prowadzi firmę międzynarodową lub ma dużo znajomych m.in. w UE to faktycznie pakiet XXXL za 50% ceny zaczyna być ciekawy. za 49,50zł ma się nielimitowane rozmowy i smsy w PL, 20 GB netu w PL, nielimitowane rozmowy UE (stacj jak również komórkowe (słowacja i słowenia bodajże tylko stacjonarne - reszta komórki też) i 100 minut na ukrainę. No wg mnie oferta całkiem całkiem...
Albo 25GB netu w PL, nielimitowane rozmowy(stacj i komórkowych) i smsy do sieci pl komórkowych za 24,50zł też ładnie wyglądają.
Tylko właśnie - te 50% jest dla przenoszących numer lub dla nowych klientów na stałe czy tylko na określony czas? Wie ktoś?
Ok - sam znalazłem odpowiedź na nurtujące mnie pytanie - otóż zamawiając darmowy starter lyca ze strony www nie klika się tą oto opcję "Lycamobile chciałaby przesyłać Ci dopasowaną ofertę oraz specjalny rabat każdego miesiąca. Prosimy zaznacz to pole wyboru jeżeli nie chcesz otrzymywać takich wiadomości" - tym samym zgadzając się na info ze strony lyca ale dostaje się też co miesiąc 50% rabatu na wiele pakietów...