Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Czy ktoś z was aktywował ostatnio kod? Mnie nie wchodzi, a na infolinii poprosili skan lub zdjęcie tej oferty.Pawelek0787 pisze:Jeszcze PHGFA na 100 minut działa, aktywuj też ostatnie kody z ankiet, poprzednie kody z ankiet nie działają
Pawelek0787 pisze:Zauważyliście? Dzisiejszy kod przedluza pakiet do 24 marca a nie do 25. Wszystkie nagromadzone nety przepadną:(:(
Możesz sprawdzić, jaką datę ważności zwraca info po wysłaniu kodu na sprawdzenie pakietu już po przedłużeniu przez konsultanta? Pytam ponieważ mam podobną sytuację, ale konsultant twierdzi, że to błąd w informacji zwrotnej systemu. Data ważności pakietu w systemie jest 25 marca, natomiast data zwracana przez system abonentowi po wysłaniu kodu jest błędna tzn 24 marca. Na moje pytanie, czy data zacznie się wyświetlać poprawnie za jakiś czas, np jutro, odpowiedź że nie. Trochę to wszystko dziwne.Pawelek0787 pisze:Konsultant przedłużył mi od siebie. Bardziej błąd systemu niż celowe działanie. Zobaczymy jak będzie z poniedziałkowym kodem.
Pawelek0787 Wielkie dzięki za post, z rozbiegu bym nie sprawdził ze to 6 dni,Pawelek0787 pisze:Zauważyliście? Dzisiejszy kod przedluza pakiet do 24 marca a nie do 25. Wszystkie nagromadzone nety przepadną:(:(
Wszędzie tam gdzie kupisz starter Play, a potem zmiana taryfy na Fakt Mobile. Oryginalne startery w sieci Kolporter, Ruch i na Poczcie.grzesio0401 pisze:Witam,
gdzie kupię starter Fakt Mobile?
z jakich nadajników korzysta Fakt Mobile?
Dzwoniłem 3 razy licząc, że w końcu trafię na kumatego konsultanta. Skończyło się zgłoszeniem. Poinformuję co dalej. Dwoje znajomych z podobnym problemem też nic nie wskórało. Również poszło zgłoszenie.Pawelek0787 pisze:Rudymax, po interwencji na infolinii od razu mi zmienili na 25 w ciagu paru sekund bylo to 25, wiec moze jeszcze raz zadzwon, bo Ci sie skoncza pakiet 24.