• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#29561  autor: Rogal
 10 lis 2005, 18:12
ERA i jest zasieg wszedzie..........

#29571  autor: margeo
 10 lis 2005, 19:30
Cena za polaczenie z 602963 to obecnie 0,29zl (dla nowych taryf)
http://www.era.pl/download/cenniki/uslu ... omfort.pdf

Statystycznie najwiekszy zasieg ma Era, ale jak juz wspomnieli moi Przedmowcy - wszystko zalezy od specyfiki miejsca (stare budownictwo-grube mury, lasy,gory itp) i telefonu (czasem tez i jego softu-gubi siec).

Zobacz na przykladzie znajomych jaka siec ma najlepszy zasieg u Ciebie

Pozdrawiam

POZDRAWIAM!

#38743  autor: kameT
 29 gru 2005, 18:54
To prawda!!! Era ma największy zasięg, ale zależy gdzie!!! Np. w mojej miejscowości to ORANGE ma największy!

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#91550  autor: krato
 04 sie 2006, 01:05
No ja bym powiedział że ERA ma największe ale pokrycie z jakością to jest rożnie często jest tak ze jest na dwie kreski albo na jedna zasięg a jak chcesz się połączyć i porozmawiać to przerywa i nie da rady gadać niestety - z jakością to najlepiej ma Orangutan a i pokrycie chyba już jest takie jak ery jak nie lepsze - jeszcze nie spotkałem się aby z orange były problemy - może mało jeżdże(wg mnie maja bardzo solidne nadajniki nie tak jak era że malutkie gówienko które daje zasięg ale tylko na małym obszarze co sprowadza się do zasięgu przeważnie dobrego tylko w okolicy nadajnika wszędzie indziej na 1 kreskę)

Przejdź to Orange Flex - przed aktywowaniem pakietu w aplikacji w poprzedzającym screenie wpisz kod polecający TOMASZTXL4 - dostaniesz 50 zł zwrotu czyli prawie dwa miesiące za darmo.

#91629  autor: Opportunist
 04 sie 2006, 12:07
Niby pytanie, na które można udzielić jednoznacznej odpowiedzi, a tu... ZONK:D Mi wystarczy, że w domu mam zasieg i w miejscach ktorych bywam najczesciej...nie jest mi zasieg potrzebny w calej Polsce, chociaz i tak wiem ze moge sie go tam spodziewac :)

Obrazek