• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #913986  autor: biala1991
 03 mar 2017, 18:45
Nie wiem co mam o tym myśleć. Konsul najpierw przyjął zgłoszenie, smsem dostałam potwierdzenie z nr-em. A następnego dnia odpowiedź:
"Zgłoszony przez Ciebie problem techniczny został zamknięty. Jeśli promocyjny pakiet danych nie został dodany, prosimy o złożenie reklamacji do jej organizatora."
Dzwoniłam na podaną infolinię ale po wysłuchaniu 50ciu z rzędu komunikatów, że wszyscy konsultanci są zajęci, odpuściłam. Ostatnio zmęczyły mnie te niekończące się reklamacje w TM.
Mam jeszcze inną sprawę, chyba opiszę to w osobnym wątku :D
 #916054  autor: Rozyk
 15 mar 2017, 17:36
Dostałem dzisiaj 3 SMSy z SuperLoterii w T-Mobile.
Wygrałem między innymi pakiet darmowych SMSów na 30 dni.

Pytanie: Czy ten kod podany w SMS jest unikalny, czy ewentualnie jak go tu wkleję to każdy będzie mógł skorzystać?

Drugie pytanie: dali mi jedną wygraną podwójnie (pakiet 100 GB na 30dni) i niestety na wbicie kodu jest 14 dni, więc nie da się skorzystać podwójnie (raz za razem). Czy ewentualnie można się jakoś wymienić z kimś, albo jak to wykorzystać drugi raz?

Pomijam fakt, że korzystam z pakietu za 25 zł i mam SMSy w pakiecie (więc mogą sobie wsadzić je w dudę) i kolejną wygraną czyli półroczna ważność konta też mogą sobie wsadzić w dudę, bo mam konto ważne rok.

I takie interesy z T-mobile.
 #916524  autor: biala1991
 18 mar 2017, 09:52
Pytanie: Czy ten kod podany w SMS jest unikalny, czy ewentualnie jak go tu wkleję to każdy będzie mógł skorzystać?

Jest uniwersalny, włączyłam kod, który wygrał ktoś inny
Czy ewentualnie można się jakoś wymienić z kimś, albo jak to wykorzystać drugi raz?

Kod, który sama wygrałam na moim nr wcale nie zadziałał a Ty byś chciał wykorzystać drugi raz? :D