• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #915982  autor: Buczynski
 15 mar 2017, 11:08
Witam,

dziś konsultantka zaproponowała migrację do taryfy T, ze zwiększeniem pakietu net do 10GB, za 59,95zł (przy okazji załatwiania innej sprawy).

W sierpniu podpisywałem aneks, nie pamiętam nazwy taryfy (generalnie maks, co można było wtedy wynegocjować w tej kwocie), płacę 59,99zł i miałem 7GB net.

Zmiana ma być bezpłatna, nie nieść żadnych konsekwencji, wszystkie warunki mają pozostać niezmienione, oprócz tego, że w dotychczasowej taryfie po przekroczeniu 7GB, miała być z automatu naliczana opłata za każdy kolejny 1GB, a teraz będę musiał wyrazić na to zgodę.

Ktoś wie co to za akcja?
 #916026  autor: RafRafRaf
 15 mar 2017, 15:06
Bądź czujny i sam zadzwoń do BOA. Zweryfikuj tę propozycję przez losowego konsultanta. Może okazać się to nierealne.

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
 #916253  autor: Lightman
 16 mar 2017, 15:23
Akcja migracja :)
T-Mobile faktycznie proponuje niektórym klientom migrację, czyli zmianę warunków umowy bez wpływu na jej długość. Po wydruku umowy możesz zweryfikować datę końca umowy.
Zdarza się również tak, że niewielka zmiana opłaty znacznie polepsza warunki.

Druga strona biurka - wcześniej Plus, aktualnie T-Mobile
 #916369  autor: kurczepieczone
 17 mar 2017, 06:57
zasadą jest, że migracja ma być na taryfę droższą. czasem jednak, jak w twoim przypadku daje radę zostać w ramach obecnych kosztów.
rzeczywiście nic to nie kosztuje