myk6414 pisze:Może ktoś pomoże:
Teraz mam:
Abonament w Plus (pełen no limit z 6GB)
Telefon na kartę w Orange
Internet LTE z Plus`a
Co chce:
Ofertę na 4 karty SIM (każda no-limit, wspólny internet przynajmniej 15GB)
Internet domowy LTE z limitem przynajmniej 150GB
Play mnie nie interesuje, Plus jest u mnie zapchany - zostaje Orange i T-M. Ma ktoś jakieś doświadczenie i podpowie co wybrać?
Możesz sobie wziąć Pakiet Wspólny + Internet LTE dla Domu (polecam załatwić to przez stronę, wyjdzie taniej)
w pakiecie wspólnym masz 3 simko w cenie (4 jest internetowa, ewentualnie głosowa za 15zł/mc) i tam masz połączenia do sieci kom., smsy i mmsy bez limitu i 15 gb wspólnych (stacjonarne 0,29zł/min lub 10zł/mc - pakiet roaming 400 min za 10zł/mc -> te dwie usługi można włączać na dane okresy rozliczeniowe na stronie orange.pl)
do tego masz Internet Lte dla domu - 150 gb w strefie domowej (potem zwalnia do 1Mb/s) + 60 gb poza domem (i na komórki -> wspólny pakiet) a - w nocy strefa domowa jest bez limitu prędkości
abonament na 3 numery masz 80zł -> pobierasz kupon na stronie orange i masz 6mcy gratis
płacisz ewentualnie za 4ty numer i stacjonarne
abonament na internet zależy od sprzętu np. z huawei b315 (dobry router) masz 60zł/mc ale jest rabat orange open exta -42,50 więc tak na prawdę 17,50 cię wychodzi
aktywacja przy przeniesieniu 30zł, nowy numer 50zł/z karty orange, internet 29zł aktywacja
koszty przez 6 miesięcy (zakładając 4 simki głosowe i stacjonarne, nie licząc aktywacji)
17,50 + 15 + 10 = 42,50
potem 122,50