Vieslav pisze:muchakk pisze: Na drodze reklamacji możesz otrzymać od nich usługę "Ekstra sygnał" za friko.
Czy znasz kogoś, kto otrzymał? W jaki sposób udało się tej osobie dostać usługę Ekstra sygnał? Przez wiele lat nic nie wywalczyłem kwestii zasięgu, a tu się okazuje, że dają usługę extra sygnał...

Mam ABO Orange dla FIRM tel+ internet mobilny. W miejscu gdzie korzystam z tych usług najczęściej operator ma mega obciążoną sieć (każdy nadajnik dookoła mnie ma max obciążenie) przez co non stop przerzuca mnie po nadajnikach (rzuca po nadajnikach 3G -> wrzuca do 2G-> przerzuca po wszystkich nadajnikach dookoła). Operator stwierdził, że problem zostanie rozwiązany w połowie 2018r. Zostałem poinformowany, że na drodze reklamacji mogę otrzymać usługę ESKTRA SYGNAŁ za darmo (kilku konsultantów tak twierdziło) właśnie przez te w/w problemy. Z informacji jakie uzyskałem od konsultantów wiele osób dostało tą usługę za darmo przy podobnych problemach (ponoć sporo osób w moich rejonach z tego korzysta

- pewnie na mapce mają to jakoś naniesione). Ostatecznie z propozycji nie skorzystałem (nie chce kolejnego urządzenia w domu).
Warto dodać, że na drodze reklamacji został mi przyznany 70% rabat na uslugi.