Czy ktoś sprawdził czy sposób zadziała, gdy w pkt. 2 zamiast włączenia promocji płatnej włączymy promocję RWK za rejestrację numeru?Patryk7588 pisze: Rozmowy i SMSy bez limitu w Plus przez rok za 0zł.
Poradnik dla osób posiadających taryfy starsze niż Ja+Na kartę.
Startery ze starszymi taryfami są jeszcze dostępne na Allegro.
Poradnik przetestowany i działa na dzień 9.08.2016.
Czynności które musimy wykonać:
1. Przechodzimy na taryfę Plus na Kartę bez limitu - *147*20# (3zł jednorazowo)
2. Włączamy usługę Rok Ważności Konta - *136*11*18# (10zł jednorazowo)
3. Zasilamy telefon za minimum 5zł, konto zostanie przedłużone o 365 dni
4. Wyłączamy Rok Ważności Konta - *136*00*18#
5. Wyłączamy i włączamy telefon.
6. Przechodzimy na taryfę Ja+ Na Kartę - *147*21# (3zł jednorazowo)
7. Włączamy promocję Bez Limitu w Plusie - *136*11*11# (0zł)
Podczas migracji, wyłączeniu nie ulegają dodatkowe promocje typu: 5 doładowanie gratis, premia za staż, itp.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Działa.
Istnieje nawet możliwość uruchomienia No Limit do Plusa + 3GB za 0zł przez rok ale tego sposobu już nie opiszę, co za dużo to nie zdrowo
Istnieje nawet możliwość uruchomienia No Limit do Plusa + 3GB za 0zł przez rok ale tego sposobu już nie opiszę, co za dużo to nie zdrowo

Dzięki!Patryk7588 pisze:Działa.
Domyślam się, że punkt 3 i 4 wtedy pomijamy?
Może jednak?Patryk7588 pisze:Działa.

I drugie pytanie: czy da się jakoś zmienić limit usługi Teleprzelew dla numeru-dawcy?
Witam. Posiadam taryfe Ja+ na karte. Postąpiłem zgodnie z opisem i mam konto ważne rok oraz 30 dni aktywne zawsze bez limitu plus. Czy co mięsiąc usługa się będzie odnawiać
Tak. Trzymaj tylko cały czas kilka groszy na koncie.
Poproszę jeśli można o więcej szczegółów tutaj na forum lub na pwPatryk7588 pisze:Działa.

Będę bardzo wdzięczna ponieważ w tej chwili muszę płacić 5 zł/miesiąc aby mieć lejek

Proszę

Powiedzcie mi jak to jest z ważnością środków na starterze Plusa.
Kupiłem w grudniu Ja+Na kartę za 5zł i otrzymałem 1 zł na głównym koncie oraz 4 zł na tym dodatkowym.
Aby aktywować kartę wykonałem połączenie i zostało mi 1 zł oraz 3,81 zł.
Włączyłem bonusy za rejestrację tj. RWK, 50GB, 500 zł.
W połowie okresu ważnościu bonusu (od 20 grudnia do 20 stycznia) sprawdzałem kodem ważność pakietów i dostałem informację, że posiadam "Aktywne pakiety: Bonus 500 zl (490.16 PLN) 20-01-2017 10:43, 30 bezplatnych wizytowek (30 SMS), Pakiet kwotowy 4 zl - starter (3.81 PLN)". co jednoznacznie moim zdaniem wskazuje, że kolejność schodzenia kwot jest nastepująca - bonus za rejestrację, pakiet 4 zł, pakiet 1 zł.
Kartę używałem w modemie, lub leżała na półce, poza tym nie używałem jej przez kilka dni przed i kilka dni po terminie ważności bonusu za rejestrację.
Już po 20 stycznia wysłałem kilka sms, dostałem smsa od Plusa z informacją, że zostało mi 36 groszy na głównym koncie.
Konsultanci uparcie twierdzą, że musiałem wykorzystać 4 zł przed uruchomieniem bonusu (skąd zatem komunikat o tym, że mam zarówno 490zł jak i 3,81zł).
W Plus Online jedyne informacje bilingowe dotyczące płatnych połączeń są to smsy i jakieś połączenie za łącznie 0,64zł z tego pakietu 1zł.
Moim zdaniem ważność 1 zł oraz 4 zł jest taka jak ważność konta, zgadza sie?
Jak powinny schodzić pakiety, w jakiej kolejności?
Czy w Plusie można wysłać reklamację na adres e-mail?
Kupiłem w grudniu Ja+Na kartę za 5zł i otrzymałem 1 zł na głównym koncie oraz 4 zł na tym dodatkowym.
Aby aktywować kartę wykonałem połączenie i zostało mi 1 zł oraz 3,81 zł.
Włączyłem bonusy za rejestrację tj. RWK, 50GB, 500 zł.
W połowie okresu ważnościu bonusu (od 20 grudnia do 20 stycznia) sprawdzałem kodem ważność pakietów i dostałem informację, że posiadam "Aktywne pakiety: Bonus 500 zl (490.16 PLN) 20-01-2017 10:43, 30 bezplatnych wizytowek (30 SMS), Pakiet kwotowy 4 zl - starter (3.81 PLN)". co jednoznacznie moim zdaniem wskazuje, że kolejność schodzenia kwot jest nastepująca - bonus za rejestrację, pakiet 4 zł, pakiet 1 zł.
Kartę używałem w modemie, lub leżała na półce, poza tym nie używałem jej przez kilka dni przed i kilka dni po terminie ważności bonusu za rejestrację.
Już po 20 stycznia wysłałem kilka sms, dostałem smsa od Plusa z informacją, że zostało mi 36 groszy na głównym koncie.
Konsultanci uparcie twierdzą, że musiałem wykorzystać 4 zł przed uruchomieniem bonusu (skąd zatem komunikat o tym, że mam zarówno 490zł jak i 3,81zł).
W Plus Online jedyne informacje bilingowe dotyczące płatnych połączeń są to smsy i jakieś połączenie za łącznie 0,64zł z tego pakietu 1zł.
Moim zdaniem ważność 1 zł oraz 4 zł jest taka jak ważność konta, zgadza sie?
Jak powinny schodzić pakiety, w jakiej kolejności?
Czy w Plusie można wysłać reklamację na adres e-mail?
WKS
Za 10 zł jest 1GB internetu w tej taryfie.
Jakiś gnojek handluje poradnikiem: https://www.olx.pl/oferta/rok-waznosci- ... a910886e58
"Janusz" biznesu...Patryk7588 pisze:Jakiś gnojek handluje poradnikiem: https://www.olx.pl/oferta/rok-waznosci- ... a910886e58
Z ogłoszenia: "Masz pytania pisz lub dzwoń. " 720 822 855

Czy zna ktoś ten sposób którym się chwali jeden z forumowiczów ale nie chce się podzielić z innymi

Patryk7588 pisze:Działa.
Nie dziwię się, że kolega Patryk nie chce go podać, bo sposób który wcześniej opisał za free został wykorzystany w celach handlowych.
Ten Janusz pewnie uważa się za przedsiębiorczego
Ten Janusz pewnie uważa się za przedsiębiorczego

Ja też mu się nie dziwie tylko szkoda że zawsze obrywają inni którzy potrzebują na własne potrzeby tak jak ja
ale niestety przez takich januszy zawsze jest problem 

Promocje Bonusy za rejestrację 500 zł i 50 GB oraz Bonus za rejestrację Rok Ważności Konta zostają przedłużone do 15.03.2017 r.
Witam, mam pytanie trochę odbiegający od tematu,
Mam obecnie telen na kartę w plusie, gdzie mam właczony RWK, 50 gb oraz 500zł za rejestracje numeru.
Jeżeli zmienię ofertę na PLUSH to nadal będe miał RWK ?
JAk to jest w Plush ? czy prędkość Internetu jest jakoś limitowana czy można korzystać bez limitu prędkości ?
I ostatnie pytanie czy zmieniając ofertę na Plush bede mial na wyswietlaczu Plush czy Plus, bo nie wiem czy Plush to wirtualny operator czy tylko oferta plusa...
Mam obecnie telen na kartę w plusie, gdzie mam właczony RWK, 50 gb oraz 500zł za rejestracje numeru.
Jeżeli zmienię ofertę na PLUSH to nadal będe miał RWK ?
JAk to jest w Plush ? czy prędkość Internetu jest jakoś limitowana czy można korzystać bez limitu prędkości ?
I ostatnie pytanie czy zmieniając ofertę na Plush bede mial na wyswietlaczu Plush czy Plus, bo nie wiem czy Plush to wirtualny operator czy tylko oferta plusa...
RWK zostanie, no chyba że już poprawili ten błąd w swoich systemach w co wątpię.
W Plush masz taką samą prędkość jak w Plus na kartę.
Na wyświetlaczu będzie napis Plus.
W Plush masz taką samą prędkość jak w Plus na kartę.
Na wyświetlaczu będzie napis Plus.
Co do tego punktu mam wątpliwości. W Plushu nie ma RWKPatryk7588 pisze:RWK zostanie, no chyba że już poprawili ten błąd w swoich systemach w co wątpię.

Oficjalnie nie. 

30% więcej z okazji Dnia Kobiet!

Doładuj konto 8 marca 2017 r. kwotą w przedziale od 30 do 99zł, a 30% tej kwoty otrzymasz w prezencie. Promocja dotyczy doładowań przez wybrane strony internetowe i aplikacje.
Regulamin: https://doladuj.plus.pl/Images/promo/do ... 032017.pdf

Doładuj konto 8 marca 2017 r. kwotą w przedziale od 30 do 99zł, a 30% tej kwoty otrzymasz w prezencie. Promocja dotyczy doładowań przez wybrane strony internetowe i aplikacje.
Regulamin: https://doladuj.plus.pl/Images/promo/do ... 032017.pdf
Ostatnio zmieniony 08 mar 2017, 10:32 przez habish, łącznie zmieniany 2 razy.