Witam, mam problem z baterią, telefon jest w miarę świeży, ma może z pół roku, wczoraj nawet fabrycznie formatowałem telefon, i zrobiłem test ile mi wytrzyma bateria, więc mając 100 procent i przy połowie jasności ustawionej, z włączonym wifi, oglądaniem filmików na YouTube, oglądając demoty, kwejki itd, pisząc na messengerze, to od 20.00 do godziny 14.00 procent baterii zmalał aż do 3 procent, TAK! aż do 3 procent, przez 9 godzin użytkowania!, nie licząc całej nocy w której telefon był w spoczynku od 24 do 10 rano, jak to możliwe że telefon trzyma mi tylko ledwo 9 godzin ? to jest po prostu śmieszne
, i to po formacie, myślałem żeby wgrać jakiegoś roota i powywalać co mi zabiera najwięcej baterii żeby trzymał dłużej, jeszcze mogę powiedzieć że od 10 rano telefon miał ustawioną jasność na najniższą jaka jest możliwa, to jest po prostu śmieszne żeby telefon trzymał 9 godzin przy minimalnej jasności, nie grałem w żadne gry, proszę o pomoc co mam robić bo mnie to denerwuje że telefon pada tak szybko