• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #911223  autor: Morvius
 15 lut 2017, 16:21
Gregrin pisze:Czytając pierwsza stronę (nie znając ofert mix) myślałbym ze jest to mix na doładowania a nie na min 24m-ce. Zresztą nie wiem czy autor postu tez o tym wie bo jego stwierdzenie jest jednoznaczne "24 doładowania."
Jedynie mix Elastyczny w Play posiada możliwość skrócenia czasu trwania umowy dodatkowym doładowaniem w msc. Tj. doładujemy raz 30 i za 2 dni kolejne 30 i skrócimy tym samym ilość doładowań. w razie pytań odsyłam do regulaminu http://www.play.pl/dokumenty/2016/92846 ... -12-20.pdf

Klasyczny obserwator wątku.
 #911226  autor: Morvius
 15 lut 2017, 16:27
krecik6667 pisze:Bok i inne wsparcia twierdzą inaczej:)
BOK BOK-iem a doświadczenie to inna broszka. :) wiele konsultacji za każdym razem wskazywało na to, że tak działa mix w wersji klasycznej.

#911227  autor: krecik6667
 15 lut 2017, 16:29
btw. Przypomniało mi się, że miałem klienta z mixem klasycznym, który umowe podpisał we wrzesniu, a w grudniu przedłuzal u mnie;) spłacił szybciej, bo telefon mu nie podpasował i brał drugi:) wiec da sie;)
 #911229  autor: Morvius
 15 lut 2017, 16:34
Bo widocznie pojawił się segment utrzymaniowy już. Od zawsze było mówione, że klasyczny jest na czas trwania umowy a elastyczny na ilość doładowań. I to nawet "góra" z play przytakiwała gdy pytanie zadałem. Cza się jeszcze raz temu przyjrzeć bo nie mówię, że jestem nieomylny ale oni? :P

#911445  autor: motyl27
 16 lut 2017, 19:56
Nurtuje mnie pytani:
Czy te minuty sms-y są w pakiecie, który jest pobierany z doładowania i kwota jest za pakiet jest pobierana ?
Jeśli wydzwonię więcej niż 100 minut to muszę zrobić kolejne doładowanie ?
Miałem kiedyś Miksturę 10 i niej nie było pakietów.
 #911448  autor: 24bis24
 16 lut 2017, 20:16
Morvius pisze:Od zawsze było mówione, że klasyczny jest na czas trwania umowy a klasyczny na ilość doładowań.
nie łapie

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
 #911469  autor: Zacksu22
 16 lut 2017, 22:10
Jakby była oferta dla osoby co nigdzie jej dać żaden operator telefonu nie chce.
Lekko zadłużona jest w trakcie spłacania.
To znajomy byłby zainteresowany.
Jakby ktoś coś wiedział to na pw zapraszam.
 #911499  autor: Morvius
 17 lut 2017, 09:26
motyl27 pisze:Nurtuje mnie pytani:
Czy te minuty sms-y są w pakiecie, który jest pobierany z doładowania i kwota jest za pakiet jest pobierana ?
Jeśli wydzwonię więcej niż 100 minut to muszę zrobić kolejne doładowanie ?
Miałem kiedyś Miksturę 10 i niej nie było pakietów.
Tak. Ładujesz 20, pobierane jest z konta 20 a w zamian za to dostajesz w.w pakiet. Gdy się skończy trzeba wykonać dodatkowe doładowanie w kwocie "x" w zależności od tego co chcesz mieć. Tak jak napisane w ofercie, nie ma możliwości włączenia dodatkowych pakietów na minuty czy inne usługi. Później zużycie schodzi w złotówkach.
24bis24 pisze:Morvius napisał(a):
Od zawsze było mówione, że klasyczny jest na czas trwania umowy a klasyczny na ilość doładowań.
nie łapie
W drugiej części oczywiście chodziło o elastyczny. Już poprawiam.
Zacksu22 pisze:Jakby była oferta dla osoby co nigdzie jej dać żaden operator telefonu nie chce.
Lekko zadłużona jest w trakcie spłacania.
To znajomy byłby zainteresowany.
Jakby ktoś coś wiedział to na pw zapraszam.
:D