hamrebas pisze:Ja podpisałem umowe tydzień temu we wtorek , do tej pory niestety cisza nie wiem nawet czy dokumenty dotarły do nich czy wszystko z nimi ok , narazie cierpliwie czekam bo nie jestem fanem wiszenia na słuchawce infolini a czat mnie zbył.
Ja podpisałem w czwartek 9 lutego. Dzisiaj dzwoniłem na infolinię po godzinie 19, konsultantka powiedziała mi, że dokumenty dotarły również dopiero dzisiaj, zlecenie zostało przekazane, teraz trzeba czekać do 48h na zgodę u obecnego operatora na przeniesienie numeru (przenosiłem swój numer 5-6 razy w ciągu 6 lat, decyzja zawsze była 2-3h, tak więc Lajt Mobile coś słabo działa w tej kwestii). Najwcześniej jutro mam dostać (czyli mama) informację o dacie przeniesienia (choć nie gwarantują). No nic czekamy. Tak wygląda sprawa z ich strony, a tak na prawdę, to od razu wyczułem, że konsultantka podczas mojego telefonu odnalazła dopiero moją umowę i podczas połączenia ze mną wprowadziła ją do komputera. Co chwilę kazała czekać, słychać było że co chwilę wpisuje coś do komputera, kazała potwierdzać dane itp.
Teraz sytuacja z drugiej strony; zaraz po telefonie do Lajt Mobile zadzwoniłem do pocztexu i dostałem informację, że dokumenty zwrotne do Telestrady itd dotarły już w piątek 10 lutego, tak więc dokumenty ode mnie przeleżały do momentu, aż dzisiaj któryś raz z kolei upomniałem się "o swoje".
Podsumowując, oferta strzał w 10 na prawdę bardzo korzystna, infolinia bardzo pomocna, mam nadzieję "na owocną współpracę"

ale mogliby trochę się podciągnąć w kwestii ogarnięcia umów, tempa pracy. Teraz czekam już na przeniesienie