janekiwan pisze:Na moim koncie jest 0 pln (od początku), być może dopiero po pierwszym doładowaniu ważność konta wyniesie rok (tak przynajmniej rozumiem regulamin przeniesienia który wkleiłeś)?
Ja miałem 1zl, może dla tego ze uruchomiłem starter z numerem tymczasowym ??
janekiwan pisze:boję się ładować za 200 pln gdyby później okazało się, że RWK nie działa.
Po doładowaniu za 200zl ważność złotówek i bonusu netu będzie wynosić 5m-cy.
Jeśli chcesz ładować za 200zl to i tak musiałbyś przed tym doładowaniem włączyć RWK i zapłacić 3 zl (żeby nie stracić bonusu za doładowanie) albo kolejne doładowanie zrobić przed upływem ważności bonusu czyli przed 5-cioma miesiącami (mimo ze środków starczyłoby na 8m-cy działania usługi) bo
według regulaminu RWK należy włączyć przed doładowaniem żeby bonus GB prawidłowo się przedłużył i wtedy jesteś chroniony regulaminem a samo włączenie RWK będzie już za darmo. Nie warto tez niczego robić na ostatni dzień bo regulaminowo maja 24h na włączenie RWK i nie wiem czy tak samo nie jest z doładowaniem.
Możesz tez załadować za 100zl (jak już włączysz skarbonkę) a wtedy środki i bonus będą ważne 5m-cy a pieniędzy starczy ci na 4m-ce wiec RWK będziesz mógł za darmo włączyć przed kolejnym doładowaniem a bonus będzie miał jeszcze miesiąc zapasu
Można tez włączyć RWK 2-giego miesiąca po doładowaniu. Będzie za darmo i złotówki się regulaminowo przedłuża (jeśli wcześniej nie miały rocznej ważności z promocji przeniesienia) ale bonus przedłuży się
nieregulaminowo i mimo wyświetlania jego rocznej ważności nie wiadomo czy nie przepadnie zgodnie z poprzednią data ważności (podobno kiedyś zdarzały się takie przypadki) i nikt tu niczego nie zagwarantuje skoro jest to nieregulaminowe,
xander21 pisze:Oferta bez lejka po wykorzystaniu GB, przed końcem okresu wazności?
Bonusy GB nie maja lejka ale schodzą po GB z pakietu wiec jeśli mamy jakikolwiek pakiet i w okresie jego obowiązywania wykorzystamy wszystkie GB z pakietu i bonusu to jesteśmy chronieni lejkiem z tego pakietu.
Wszystko opisałem tutaj:
[Zestawienie] Oferty No Limit i 3w1 w ofercie na karte