dawoo1: dostałeś to na przedłużenie w TM, czy chodzi Ci o inną sieć?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Chodzi o porównanie przedłużenia umowy bez telefonu. Ja dostałem to w Play i to na czas nieokreślony.
dewoo1 - czy smsy/mmsy też masz bez limitu w tym pakiecie za 25 zł ?
W internecie jest oferta specjalna T1 za 29zł (bez telefonu, 24 miesiące). Po dodaniu do koszyka mozna wybrać dodatkowo 2 karty sim na internet (za 0zł).
Czy przedłużając umowę, jestem w stanie wziąć coś podobnego w dobrej cenie bez telefonu, ale w opcji T3 10gb?
Albo z jakimś korzystnym telefonem, który sprzedam i znacznie obniży mi koszt abonamentu...
PS. czy taryfa JUMP jest jeszcze dostępna?
Z menu głównego są dostępne T1 T2 i T3 ale ze strony o strefie t-mobile jest jeszcze to:
http://www.t-mobile.pl/pl/miedzynarodowa-strefa-tmobile
Czy przedłużając umowę, jestem w stanie wziąć coś podobnego w dobrej cenie bez telefonu, ale w opcji T3 10gb?
Albo z jakimś korzystnym telefonem, który sprzedam i znacznie obniży mi koszt abonamentu...
PS. czy taryfa JUMP jest jeszcze dostępna?
Z menu głównego są dostępne T1 T2 i T3 ale ze strony o strefie t-mobile jest jeszcze to:
http://www.t-mobile.pl/pl/miedzynarodowa-strefa-tmobile
Co mi po 7GB które mają organiczenie 3 Mb/s d i u 1Mb/s w roamigu krajowym z którego korzysta się większość czasu? Po za tym temat dotyczy tmobile a nie play.dawoo1 pisze:To proszę bardz :Play 25zł abo.wszystko no limit i 7 GB netu. Jakieś pytania? Nie sądzę
Ostatnio zmieniony 07 lut 2017, 16:48 przez piotrzet, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.speedtest.net/result/a/6235774785.png
Dzwoniłem przed chwilą do T-Mobile
Abonament T3 no limit z Samsung Galaxy A5 2017
Następujące opcje u „zwykłego” konsultanta
T3 - abonament na 36 miesięcy
Abonament 99zł
Telefon 69zł
T3 no limit - abonament na 24 miesiące
Abonament 99zł
Telefon 480zł
lub
Telefon 1zł
Abonament - 139zł
Przy której ofercie najłatwiej w SUK będzie coś wynegocjować?
Przed chwilą wysłałem na maila do nich skan wypowiedzenia
Abonament 99zł
Telefon 69zł
Abonament 99zł
Telefon 480zł
lub
Telefon 1zł
Abonament - 139zł
A do mnie zadzwonił w piątek wesoły jegomość. Zaproponował mi jakieś taryfy z 6GB neta, ale za to z jakimś pakietem roamingowym. Mówię mu, że raczej kiepsko i że w grudniu dzowniła do mnie pani z ofertą z obniżonym abonamentem i 12GB neta. A on na to: i co? skorzystał Pan z tej oferty? Nie? No i nie ma promocji!"
Przyznam, że się mocno uśmiałem
Zobaczę, czy do kwietnia coś się nowego urodzi, jak nie to niestety- orange 

Jakoś nie zauważyłem żeby net mi wolno chodził a dużo podróżuje, co więcej mam drugi fon w T i często gdy nie ma netu w T w Play o dziwopiotrzet pisze:Co mi po 7GB które mają organiczenie 3 Mb/s d i u 1Mb/s w roamigu krajowym z którego korzysta się większość czasu?dawoo1 pisze:To proszę bardz :Play 25zł abo.wszystko no limit i 7 GB netu. Jakieś pytania? Nie sądzę

Aha, czyli da się taniej i lepiej niż w Play? Tak źle i masz wielki sentyment żeby brać słabą ofertę? Napiszę w skrócie: robisz tutaj to czego nie powinieneś. Tu ludzie szukają co mogą urwać taniej, a nie głupich gadek czy Play jest lepsze, czy jakie. Raz wszyscy wiedzą, że jakościowo nie, dwa jak dostanę zniżkę na abo i tel. schowaj se w buty ofertę Play. To by było na tyle off top'u
Jak byś czytać umiał...i to ze zrozumieniem to byś się dowiedział że ja tylko odpisywałem na zarzuty jakiegoś typka i podsunąłem konkrety. Na tym forum jestem od dawien dawna i nie życzę sobie żebyś sugerował głupoty pod moim adresem. Jeszcze raz proponuję naukę czytania....może jakieś korepetycje?
Tak, tak. Przejąłem się strasznie twoją sugestią, że nie umiem czytać ze zrozumienie. Ty pierwszy wyjeżdżasz z Plejem nikt inny. To, że jesteś tu od dawien dawna o niczym nie świadczy, w szczególności nie świadczy o tym, że nie piszesz bzdur.
Koniec off topu.
Koniec off topu.
Przed chwilą przedłużyłem umowę z SUK.kefas198 pisze:Dzwoniłem przed chwilą do T-Mobile
Abonament 99zł
Telefon 69zł
Abonament 99zł
Telefon 480zł
lub
Telefon 1zł
Abonament - 139zł
Abonament T3 - 99 zl (rabat z 119)
Samsung A5(2017) - 29 zl (rabat z 469)
Pytałem też o A3(2017) - 0,04 zl i S6 - za darmo
A5(2017) tylko w kolorze czarnym.
@klimasz Co nazywasz bzdurą? Solidne porównanie ofert? Jak nie masz pojęcia o czym piszesz to nie marnuj tutaj miejsca na swoje wypociny.
Koniec kropka!
Koniec kropka!
Coś się ruszyło z cenami telefonów, przynajmniej dla biznesu. Oferta z dzisiaj: Jump s pro firma za 55zl brutto ; Samsung A5 2016-199zł ; Sony X-350zł . Wcześniej A5 był za 300zł a Sony za 600. Wszystkie ceny już po rabatch (abo i tel)
Skoro weszła edycja 2017 Samsungów serii A, to może nowy, ciekawszy cennik jest lub będzie?kosaczek pisze:Skefas198 pisze:Abonament T3 no limit z Samsung Galaxy A5 2017
amsung A5(2017) - 29 zl (rabat z 469)
kosaczek pisze: Przed chwilą przedłużyłem umowę z SUK.
Abonament T3 - 99 zl (rabat z 119)
Samsung A5(2017) - 29 zl (rabat z 469)
A pytałeś może o ceny A5 przy T3 10gb a nie no limit?
Albo przy T2 no limit?
Z tego co wyczytałem w T3 nie ma żadnych minut z PL do Strefy T-Mobile
T3 masz pakiet nolimits rozmowy sms i mms w strefie tmobile to jest właśnie ta rzecz która odróżnia T3 od T2
https://www.speedtest.net/result/a/6235774785.png
10 Minut temu , bez SUK , Abo T3 I Bez limitu G, ze 120 na 110 (w tej wysokości mam od 2 lat , i jest ok jak dla mnie ) , Galaxy a 5 2017 z 329 na 29.
Tak informacyjnie
Pozdrawiam
Tak informacyjnie

Pozdrawiam

Jest szansa na dodatkowe jakieś minuty w abonamencie do Strefy T-Mobile z Polski?seszosz pisze:10 Minut temu , bez SUK , Abo T3 I Bez limitu G, ze 120 na 110 (w tej wysokości mam od 2 lat , i jest ok jak dla mnie ) , Galaxy a 5 2017 z 329 na 29.
Tak informacyjnie
Pozdrawiam