raczej obsługa systemusa pisze: system nie trybii

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
raczej obsługa systemusa pisze: system nie trybii
ok.asdaf pisze:pomogło pisanie zgłoszenia do BOK przez P24 i podawanie nr karty i PUK.
tylko bez bonusu za rejestracjęprasugrel pisze:Będzie można zarejestrować po 1.02, ten termin dotyczy aktywnych kart.
W Play *127#24bis24 pisze:ten kod działał przed obowiązkiem rejestracji obecnie nieasdaf pisze:W Play sprawdza się kodem *121#
piszę o nowych nie odpalanych kartach zasięgowychwszystkie są nienormalne jak idziemy z kartąsa pisze:albo szukaj w mieście normalnego salonu bo to jest nienormalne
zgadzam się w przypadku aktywnego startera można uzyskać numer abonencki oraz numer karty sim lecz w przypadku nowego zasięgowego nieW Play *127#
u mnie też już działa i mam numermotyl27 pisze: teraz będzie prościej skoro działa sprawdzenie numeru.
W poniedziałek przeniosłam numer ,ale najpierw celowo spróbowałam szczęścia w "franczyźnie" w CH no i oczywiście numeru do przeniesienia na kartę nie mieli24bis24 pisze:raczej obsługa systemusa pisze: system nie trybii
Sam rozważałem zamówić 10 kart ale niestety regPawelek0787 pisze:http://www.t-mobile.pl/pl/oferta_specja ... g-za-darmo
Uruchomiłem darmowy starter Play, zalogował się do sieci, nawet zegarek ustawił się w telefonie.motyl27 pisze:Mam nierejestrowany numer Play i dziś zalogował się do sieci działa kod *127# nie działa *101#.
Może już koniec kłopotu z rejestracją darmowych starterów ?
Ciekaw jestem jak u Was, ja mam 2 nieaktywowane na przyszłość a nie zapisałem numeru po wybraniu i czekam z aktywacją teraz będzie prościej skoro działa sprawdzenie numeru.
znowu to samoNiestety kody nie działają i powtórka problemów z uzyskaniem numeru aby go zarejestrować.