black23 pisze:Wulo pisze:Złożyłem dzisiaj wniosek o przeniesienie numeru mojej mamy (numer zarejestrowany na mnie), bo chciałem skorzystać jeszcze z tej promocji 1 zł za aktywację. Podałem numer kontaktowy mój prywatny, tak więc mam nadzieję, że zadzwonią do mnie z potwierdzeniem, a nie do mamy. Mam pytanie, w jakim czasie przychodziły dokumenty do domu od momentu potwierdzenia przez konsultanta?
złożyłeś wniosek przez stronę czy telefonicznie bo do mnie nie oddzwonili czekałem 6 dni roboczych i sam do nich musiałem dzwonić że by później nie było problemów z aktywacją za 1zł jak się promocja dzisiaj skończy
Złożyłem poprzez formularz na stronie. Konsultant na czacie napisał, że jak złożę dzisiaj to promocja 1 zł aktywacja jeszcze będzie działać, bo liczy się data złożenia. Mam taki tylko mały "problem", bo będę w domu dopiero 3 lutego, tak więc zależałoby mi, żeby tych dokumentów tak szybko nie wysyłali, jeżeli do powrotu nie będę miał jeszcze kontaktu z BOK to wtedy sam zadzwonię już po powrocie do domu. A na pytanie co dalej z promocją 1 zł za aktywację, to odpowiedział, że nie planują przedłużenia na luty, dlatego stąd mój pośpiech
PS. Jaką firmą są wysyłane dokumenty? Z tego co czytam na forum to pocztex? Jeśli pocztex to nawet spoko, bo to i tak przynosi normalnie listonosz, a akurat u siebie na wiosce mam zaprzyjaźnionego listonosza to chociaż z dokumentami powinno być bez problemów (podpisanie, wysyłka).