• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #907746  autor: Konoko
 28 sty 2017, 04:07
Loteria trwa już prawie trzy miesiące. Szczegóły na http://www.superloteria.t-mobile.pl/ .
Pierwsze BMW i inne nagrody już rozdane. Rozlosowane były też tzw nagrody dodatkowe w postaci kodów na pakiety sms, no limit rozmów, GB i ich kombinacje oraz przedłużenie Ważności Konta.
Z rozmowy z konsultantką na infolinii Superloterii wynikało, że kody można przekazywać do wykorzystania na innych numerach telefonów T-M mimo że w regulaminie coś wspomniano o "dedykowanym kodzie" do numeru telefonu.
Mam pytanie do tych szczęśliwców, którzy wykorzystywali już te kody z nagród dodatkowych.
W jakiej kolejności schodzą te pakiety czy kumulują się z płatnymi, czy się przedłużają w jakiś sposób czy po 30 dniach przepadają jak bonus złotówkowy za rejestrację w Play.?

Oddam na priv do wykorzystania kod na "no limit sms" do wszystkich sieci.
 #907916  autor: Konoko
 28 sty 2017, 19:44
barek16 pisze:Ja "wygrałem" kod na pół roku ważności konta ale to zlałem bo mam rwk za zgody marketingowe...
Jak jeszcze masz ten kod to przekaż komuś do wykorzystania albo wstaw tutaj na forum za dziękuję .
Pewnie znajdą się tacy co nie mają RWK , bo nie lubią kurierów czy zgód marketingowych.
barek16 a nie potrzebujesz kodu na nielimitowane smsy do wszystkich sieci?
 #907933  autor: biala1991
 28 sty 2017, 20:43
Konoko, sprawdzałam w miboa i bonus nie jest widoczny w zakładce z pakietami internetowymi więc podejrzewam, że ze zwykłym cyklicznym pakietem się nie połączy ale możliwe, że skumuluje się z bonusem za doładowanie, bo on też nie pokazywał się na koncie. Stan bonusu z nagrody można sprawdzić kodem *103*22# podobnie jak bonusu do doładowań co by też przemawiało za ich prawdopodobną kumulacją. Są to jednak tylko moje przypuszczenia, aktualnie nie mam na tym nr żadnego pakietu ani innego bonusu żeby to potwierdzić.
 #907936  autor: kaspeed
 28 sty 2017, 20:50
ja doładowalem za 200zł wygrałem blisko 30kodów:
1.10x rok waznosci konta
2. 2x pół roczna ważnosć konta
3. 8x 25gb na 30dni( tu wszystkie kody sssumowały mi ilosći gb i mam net za darmo:) )
4. 5x kod na darmowe rozmowy sms i 10gb neta na 30dni
5. 5x kod na darmowe rozmowy i smsy w sieci na 30dni.

:D wszystkie kody wykorzystałem tak jakby.

Usiłowalem skumulować RWK na jednym numerze.Sprawa obiła sie o reklamacje nawet.
Konsultant nie był w stanie ssumować do 3-5lat ważnosci.Choć przyznano mi rację że powinno ssumować. Skończyło się na reklamacji i wzamian za 8 kodów otrzymałem równowartośc 50zł.( dla mnie opłacalne)

Internet pakiety 25kazdy ssumowało bez problemu.

Wadą kodów była ich krótka ważnosć 14dni od otrzymania.

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:
 #907942  autor: Konoko
 28 sty 2017, 20:56
w odpowiedzi na kod *103*22# w Heyah otrzymałem: " Brak paczek danych do wykorzystania" ale wiem że kilka dziesiątek GB tam jest.
kaspeed jak sprawdzasz ilość GB , czy tylko przez infolinię?
 #907971  autor: Konoko
 28 sty 2017, 22:04
biala1991 sprawdź dokładniej *140*269*7# powinno zadziałać. W odpowiedzi dostaję "Pakiet Internet 100GB nie jest aktywny..." co się zgadza. Stąd wnioskuję , że dla każdego typu nagrody dodatkowej jest inny kod ekspressowy do sprawdzania.
 #907980  autor: biala1991
 28 sty 2017, 22:42
Nie no, aż taka roztrzepana to nie jestem :D zacytowałam dokładnie treść smsa. Też mnie zdziwił brak # na końcu ale w wiadomości tego nie było.
W odpowiedzi na poprawiony kod przychodzi info o stanie bonusu co akurat dla mnie nie ma znaczenia, bo jak pisałam to samo dostaje po wpisaniu standardowego kodu w TM.
Myślałam po prostu, że to odpowiednik tego kodu w Heyah, bo tam docelowo miała trafić nagroda :D
 #908082  autor: kaspeed
 29 sty 2017, 14:56
Nie sprawdzam uzywam w routerze tej karty co ssumowałem gb>chyba raz zerkłem czy przyznało w M.IBOA :mrgreen:

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:
 #908117  autor: biala1991
 29 sty 2017, 17:15
kaspeed pisze:Nie sprawdzam uzywam w routerze tej karty co ssumowałem gb>chyba raz zerkłem czy przyznało w M.IBOA :mrgreen:
W Miboa bonus z nagrody nie pokazuje się, przynajmniej na www TM.

Ja zerkłam :D do regulaminu Nielimitowanych rozmów i 10GB i z przykrością stwierdzam, że nawet jeśli nagroda zsumuje się z bonusem za doładowanie to przedłuży się tylko o miesiąc, bo wg regulaminu niewykorzystany bonus 10GB nie przechodzi na kolejny okres
 #908363  autor: Konoko
 30 sty 2017, 17:07
Do wykorzystania dla użytkownika T-Mobile na kartę, Heyah lub TuBiedronka kod na nielimitowane smsy do wszystkich sieci przez 30 dni. RNB1965D1F trzeba wysłać na 80542 (bezpłatny) do końca dzisiejszego dnia.
 #913308  autor: biala1991
 28 lut 2017, 09:45
Czy są jakieś problemy z aktywacją pakietów internetowych wygranych w loterii? Miesiąc temu uruchomił sie błyskawicznie, teraz dostałam info: "zgłoszenie przyjęte do realizacji", minęło kilka godzin i nic :?
 #913935  autor: biala1991
 03 mar 2017, 12:46
Czy TM rozpatrzył komuś pozytywnie reklamację związaną z nieotrzymaniem wygranego pakietu?
Kolega Kaspeed napisał, że nawet dostał rekompensatę za RWK.
W moim przypadku umyli ręce odsyłając do organizatora.
Przecież to chore, gdyby to jeszcze chodziło o jakąś nagrodę rzeczową ale skoro sprawa dotyczy usług telekomunikacyjnych chyba operator jest właściwym adresatem :)
 #913970  autor: Konoko
 03 mar 2017, 17:14
Wydaje mi się że komunikat "zgłoszenie przyjęte do realizacji" pochodzi od operatora czyli TM to dlaczego zwalają winę na organizatora. Tym bardziej że takiego komunikatu nie ma w spisie Smsów wysyłanych przez Organizatora. Można skontaktować się z org 223121852 pn-pt 9-17.,ale chyba trafiłaś na niekompetentną osobę na infoBok. Spróbuj jeszcze raz dla TM *9602 lub dla Heyah *2222