macc pisze:...
Przychodzą smsy informujące o poszczególnych etapach przeniesienia numeru i dacie przeniesienia numeru do lajta.
To ja mam trochę pod górkę. Zajmuję się przeniesieniem jednego numeru i tak... Wpierw "kurier" w dokumentach nie miał koperty zwrotnej, ale dokumenty jakoś dotarły do Lajt. Nie otrzymaliśmy smsa iż dokumenty dotarły a tylko smsa, że należy przesłać skan(zdjęcie) dowodu osobistego w celu dalszego procedowania wniosku. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że mail ze zdjęciami dowodu został wysłany tego samego dnia którego był kurier. Dzisiaj rano na czacie Lajta sprawę wyjaśniłem, uprzejma Pani odnalazła "zaginiony" mail i przekazała umowę do realizacji. Jako, że lubię trzymać rękę na pulsie postanowiłem wieczorem przedzwonić na infolinię by dowiedzieć się czy wszystko jest ok i co? I Pani twierdzi, że oczekują na zdjęcia dowodu osobistego

Ciśnienie mi lekko skoczyło, Pani poprosiła o ponowną wysyłkę maila , co też od razu uczyniłem a Konsultantka oddzwoniła, iż maila dotarł i przekazuje sprawę dalej...
Na dzisiaj to koniec historii, ale mam w planach dzwonić do nich jutro wieczorem