Konoko pisze:Przypuszczalnie zlikwidują istniejący pakiet nielimitowanych na komórki i stacjonarne odnawialny miesięczny za 19,00zł
Czy ja wiem, tym co go maja może nie będą mieszać i go zostawia. Bardziej by musieli przebudować pakiety 3w1 ale znając życie tez ich nie będą ruszać bo po co tym co z przyzwyczajenia je kupują dawać więcej
garfield- pisze:Obecnie to chyba najlepsza oferta za ok 20 zeta trochę netu trochę smsów i full rozmów. Czy się mylę ? ...
Tyle tych ofert ze każdemu według potrzeb. Mi bez problemu pasowałby mi pakiet 300/300 gdyby dali do niego więcej netu a nie tylko 300MB (powinno być 3GB

). Nie wspominam o tym za 9zl gdzie jest 100MB a we fremium 300MB za darmo
garfield- pisze:a w fakcie 10GB z bonusu przepada czy się sumuje z kodami po 17.11 ?
Pewnie przepadnie bo zmieniali to systemowo i nikle szanse ze o fakcie zapomnieli.
garfield- pisze:może to dotyczy tez tej "totalnej oferty" o której mówił Gruszka na streamie. Chyba w playu tez musi się coś ruszyć.
Moze, ale właśnie wypadałoby żeby w końcu odpowiedzieli na ofertę t-mob, chociaż przy szybkości netu w play zrównanie lub większa ilość netu to male pocieszenie a z cena już raczej nie pójdą niżej