W biznesie nie ma sentymentów - skoro dają, to trzeba brać i nie można oceniać takich ludzi "Polaki cebulaki".
Po prostu regulaminy są po to, aby je respektować.
Walczę z nimi, bo skoro zostałem ich klientem i kupiłem kilka starterów PINK 9zł, aby mieć 100 GB na rok, a teraz się okazuje, że mogę sobie nimi podetrzeć d*pę, bo regulaminów bonusów nikt nie respektuje... inaczej... respektują zapisy regulaminów, ale tylko te, które są dla nich korzystne.
Nie działa kod *108# - peszek

Pod *101# pokazuje zsumowany pakiet X ważny do Y, a w dniu Y nagle znika z niego 100 GB - peszek

Ważność 30 dni - TAK, TAK, to jest najważniejsze.
Mnie interesuje interpretacja tego, że pakiet jest ważny 30 dni.
Przykładowo jeśli konto główne mam ważne 10 dni i doładuję 5 dnia za 50 zł, dostanę za to 100 dni ważności konta, czyli licząc od dnia 1 będzie miał konto ważne do 105 dnia od momentu aktywacji, to przecież nie powinno to mieć miejsca, skoro na starterze jest wyraźnie napisane, że konto jest ważne 10 dni.
Jeśli 100 dnia doładowuję konto za 50 zł, to od momentu aktywacji mam konto ważne do dnia nr 200 i teraz pytanie - czy na koncie mam 50 zł czy 100 zł?
Według Play interpretacja - doładowanie 50 zł na 100 dni oznacza, że 100 dnia mam 50+50=100zł, 101, 102, 103, 104 i 105 dnia też, dopiero 106 dnia ZNIKA 50 zł, bo przecież nigdzie nie ma mowy o sumowaniu, a jedynie, że 50 zł jest ważne 100 dni
Kiedy nikt nie myślał o setkach złotych bonusów (teraz wystarczy kupić starter za 5zł, aby dostać 100zł na rozmowy) zbierałem mozolnie $$ poprzez doładowania promocyjne - nazbierałem na głównym koncie 200zł, a na promocyjnym 300 zł i... zgodnie z regulaminem straciłem te pieniądze, bo pomyliły mi się dni, kiedy należy doładować - czy coś z tym robiłem? Nie, bo wiedziałem, że nic nie wskóram skoro regulamin mówił wyraźnie co należy zrobić w jakim terminie. Sfrajerowałem się na własne życzenie, ale nie miałem pretensji do Play.
Jednak w tym przypadku uważam, że Play mnie okrada i oszukuje zmieniając reguły gry w trakcie gry... jednocześnie tych reguł nie zmieniając (formalnie treść regulaminów się nie zmieniła)