• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 141 z 187
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 187
 #904157  autor: SACZI
 08 sty 2017, 12:32
W Plusie ponoć oferty pojawiają się na 3 m-ce przed końcem umowy.
Tak szybkie złożenie wypowiedzenia skutkuje telefonem z DUK, przedstawieniem śmiesznej oferty i namawianiem do wycofania wypowiedzenia.
Mi po kontakcie z DUK zupełnie odechciewa się podpisywania jakiegokolwiek aneksu...
 #904349  autor: negate
 09 sty 2017, 12:46
no to chyba zależy od abonamentu/abonenta, bo do mnie tylko parę razy liberty dzwoniło miesiac przed przejściem umowy w bezterminową. liberty dawało jakąś śmieszną ofertę i spuściłem ich na drzewo od razu a do centrali poszło wypowiedzenie, jak 2 lata temu.
 #904422  autor: Realista72
 09 sty 2017, 19:21
Ja to wam wszystkim się dziwie po co sobie tak życie komplikować ja przedłużyłem umowę pol roku wcześniej na warunkach Działu rezygnacji (czyli najlepsze możliwe do dostania warunki u nich) po prostu zadzwoniłem na infolinie i poprosiłem o połączenie z działem rezygnacji połączenie dostałem i umowę przedłużyłem przez dział rezygnacji bez składania wypowiedzenia.
 #904452  autor: pel1906
 09 sty 2017, 22:28
2 razy na plus forum pisałem o kontakt w z DUK , żadnego odezwu więc daję sobie spokój z tą siecią . Pół roku temu rodzinie neta przedluzalem z DUK to po 24h dzwonili i załatwione wszystko było. Jedynie z Call Center Liberty dzwonili ale oferta gorzej niz tragiczna była.

EDIT: Jednak po kilku tygodniach odezwali się , zaproponwoali A5 za 249 w abo 70zl , nie skorzystałem (jeszcze w dopłacie poniżej 100zł proponowali p9 lite ten sam abo)
 #904672  autor: Snoopy34
 11 sty 2017, 13:23
Potrzebuję kod na polecenie usług. Przenoszę 3 numery do Plusa więc kod zaoszczędzi mi opłaty aktywacyjnej a komuś da 50zł. Więcej na priv. Pilne.
 #905141  autor: frycek
 14 sty 2017, 05:59
Wczoraj złożyłem wypowiedzenie podczas rozmowy zaproponowali s7 edge za około 2000 brutto jednorazowo w abonamencie około 100 zł 6 mc darmowe a bez telefonu abonament 29 netto rozmowy bez limitu i super pakiet Internetu 2.8 gb ale nie zainteresowali mnie swoją ofertą zobaczymy czy pojawi się coś fajnego dam znać jak będę miał jakąś informację
 #905310  autor: nowosek
 15 sty 2017, 11:09
Za 2 miesiące kończy mi się umowa, chciałem przedłużyć na coś bez limitu rozmów i trochę internetu za max 35 zł miesięcznie ale żeby w cenie był telefon. Z tego co widzę na stronie Plus, praktycznie niczego takiego nie mają ;/
 #905323  autor: Realista72
 15 sty 2017, 12:08
Z działem rezygnacji tez trzeba umieć rozmawiać to naturalne choć potwierdzam ze zdarzają się bardzo różni konsultanci ale to tak naprawdę od nich zależy jakie wam warunki przedstawia a wy macie ich zmotywować np. przygotowując wyliczenia ile kosztuje numer na kartę z podobna oferta + telefon na allegro czy jakieś prawdopodobne oferty bardziej korzystne od tych co sami oferują u innego operatora mi tez na początku chcieli wręczyć s7 w abonamencie 150zł miesięcznie na 4lata!!! jak ich wtedy opierdzieliłem to zaraz było "to pan chwile poczeka bo mogę jeszcze coś przygotować ale muszę się skonsultować z kierownikiem" i tak za każdym razem jak mi nie pasowało i w końcu znaleźliśmy złoty środek i moim zdaniem genialną ofertę ale nie chce mi się już o nie pisać w każdym razie jak najbardziej da się w plusie wyrwać lepsze oferty niż u konkurencji ale trzeba to umiejętnie zrobić oraz nie zaszkodzi mieć szczęście.
Kolego "nowosek" zadzwoń w tygodniu na infolinie i poproś o połączenie z działem rezygnacji dzięki temu uzyskasz oferty działu rezygnacji nie skladajac wypowiedzenia można tak zrobić nawet pół roku przed zakończeniem umowy.
 #905339  autor: habish
 15 sty 2017, 13:32
nowosek pisze:Za 2 miesiące kończy mi się umowa, chciałem przedłużyć na coś bez limitu rozmów i trochę internetu za max 35 zł miesięcznie ale żeby w cenie był telefon. Z tego co widzę na stronie Plus, praktycznie niczego takiego nie mają ;/
No Limit za 35 zł i telefon w cenie?
Nigdzie tego nie dostaniesz.
Sprzęt jest teraz na raty.
 #905416  autor: asd22
 15 sty 2017, 20:03
Jeszcze jakiś czas temu 2 miesiące temu, patrzyłem z ciekawości na ofert plusie w smartdom i ceny telefonów były bez rat. Czy to się zmieniło u nich na przestrzeni czasu? czy po prostu źle wtedy patrzyłem?
 #905496  autor: negate
 16 sty 2017, 10:17
frycek pisze:Wczoraj złożyłem wypowiedzenie podczas rozmowy zaproponowali s7 edge za około 2000 brutto jednorazowo w abonamencie około 100 zł 6 mc darmowe a bez telefonu abonament 29 netto rozmowy bez limitu i super pakiet Internetu 2.8 gb ale nie zainteresowali mnie swoją ofertą zobaczymy czy pojawi się coś fajnego dam znać jak będę miał jakąś informację
kilka stron wcześniej

"oferty bez telefonu:
- 30pln, no MMS, nolimit voice, 8gb"

" bez aparatu 39.99zł , 14gb i no limit pełny"

te 2.8 gb tez mi proponowali (dzisiaj mam 1,4). przy braku streamingu muzyki poza paczkami, dla mnie oferta jest nie do przyjęcia.
 #905498  autor: habish
 16 sty 2017, 10:20
negate pisze:"oferty bez telefonu:
a SMS?
negate pisze:przy braku streamingu muzyki poza paczkami, dla mnie oferta jest nie do przyjęcia.
jaki program streamuje muzykę poza pakietem?
 #905500  autor: negate
 16 sty 2017, 10:24
Patryk7588 pisze:
a SMS?
negate pisze:przy braku streamingu muzyki poza paczkami, dla mnie oferta jest nie do przyjęcia.
w plusie żaden
t mobile to tidal, w orange spotify bodaj za piątaka
play tidal 20 zł
 #905508  autor: Realista72
 16 sty 2017, 11:03
negate pisze:
Patryk7588 pisze:
a SMS?
w plusie żaden
t mobile to tidal, w orange spotify bodaj za piątaka
play tidal 20 zł
A rozmawiałes z duk czy z działem rezygnacji?
 #905536  autor: SACZI
 16 sty 2017, 13:00
Realista72 pisze:Z działem rezygnacji tez trzeba umieć rozmawiać to naturalne choć potwierdzam ze zdarzają się bardzo różni konsultanci ale to tak naprawdę od nich zależy jakie wam warunki przedstawia a wy macie ich zmotywować np. przygotowując wyliczenia ile kosztuje numer na kartę z podobna oferta + telefon na allegro czy jakieś prawdopodobne oferty bardziej korzystne od tych co sami oferują u innego operatora mi tez na początku chcieli wręczyć s7 w abonamencie 150zł miesięcznie na 4lata!!! jak ich wtedy opierdzieliłem to zaraz było "to pan chwile poczeka bo mogę jeszcze coś przygotować ale muszę się skonsultować z kierownikiem" i tak za każdym razem jak mi nie pasowało i w końcu znaleźliśmy złoty środek i moim zdaniem genialną ofertę ale nie chce mi się już o nie pisać w każdym razie jak najbardziej da się w plusie wyrwać lepsze oferty niż u konkurencji ale trzeba to umiejętnie zrobić oraz nie zaszkodzi mieć szczęście.
Kolego "nowosek" zadzwoń w tygodniu na infolinie i poproś o połączenie z działem rezygnacji dzięki temu uzyskasz oferty działu rezygnacji nie skladajac wypowiedzenia można tak zrobić nawet pół roku przed zakończeniem umowy.
Ale piszesz, ...
W moim przypadku to nie zadziałało.
Wyliczenia były nie do podważenia, a i tak "się nie da".
Nawet oferta bez telefonu za 40PLN z tylko 7GB danych była dla mnie dostępna.
(konsultantka miała pisać do kierownika o podwojenie pakietu i tak to trwa od końca października)

W chwili obecnej kończę umowę i uciekam do TM albo NJU.
 #905554  autor: Realista72
 16 sty 2017, 13:55
SACZI pisze:
Realista72 pisze:Z działem rezygnacji tez trzeba umieć rozmawiać to naturalne choć potwierdzam ze zdarzają się bardzo różni konsultanci ale to tak naprawdę od nich zależy jakie wam warunki przedstawia a wy macie ich zmotywować np. przygotowując wyliczenia ile kosztuje numer na kartę z podobna oferta + telefon na allegro czy jakieś prawdopodobne oferty bardziej korzystne od tych co sami oferują u innego operatora mi tez na początku chcieli wręczyć s7 w abonamencie 150zł miesięcznie na 4lata!!! jak ich wtedy opierdzieliłem to zaraz było "to pan chwile poczeka bo mogę jeszcze coś przygotować ale muszę się skonsultować z kierownikiem" i tak za każdym razem jak mi nie pasowało i w końcu znaleźliśmy złoty środek i moim zdaniem genialną ofertę ale nie chce mi się już o nie pisać w każdym razie jak najbardziej da się w plusie wyrwać lepsze oferty niż u konkurencji ale trzeba to umiejętnie zrobić oraz nie zaszkodzi mieć szczęście.
Ale piszesz, ...
W moim przypadku to nie zadziałało.
Wyliczenia były nie do podważenia, a i tak "się nie da".
Nawet oferta bez telefonu za 40PLN z tylko 7GB danych była dla mnie dostępna.
(konsultantka miała pisać do kierownika o podwojenie pakietu i tak to trwa od końca października)

W chwili obecnej kończę umowę i uciekam do TM albo NJU.
Ile ci jeszcze zostało do końca umowy?
  • Strona 141 z 187
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 187
  • 1
  • 139
  • 140