• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #904531  autor: ukefake
 10 sty 2017, 15:42
Hej,
dziś zarejestrowałem stary numer RBM (ten z DIL) i razem z potwierdzeniem rejestracji dostałem smsa ze specjalną ofertą, uwaga: nolimit rozmowy/sms/mms w play + 1gb neta za ... 10pln/mies. Oferta dostepna tylko przez tydzień i tylko ze specjalnym kodem, który był w tym smsie.
Aż zajrzałem na stronę rbm i tam za 9pln można mieć prawie to samo (bez mms), z większym pakietem netu (3gb) za 9pln. Wygląda jakby szukali frajerów, czy coś w między czasie przegapiłem?
 #904536  autor: goldenmen
 10 sty 2017, 16:46
dostałes ofertę tą za 9zł co jest tylko uwaga masz no limit tylko do play za inne sieci płacisz.

ja nie rejestrowałem nr a dostałem sms dziś
Tylko dla Ciebie za 20 zlotych miesiecznie nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci, SMS-y i MMS-y w Play oraz 1 GB internetu. Propozycja wazna przez tydzien. Zglos sie do naszego salonu lub odpisz TAK na numer 1155. Podczas rozmowy z konsultantem lub sprzedawca bedziesz potrzebowac kodu III .........

powiem że są nienormalni bo po kij mi no limit na numerze co siedzi w modemie i korzystam tylko z DIL. nawet jakby oferta no limit była za 1zł to bym nie wział bo tylko korzystam z neta na tej karcie.

A wyraziłes zgody na spam smsowy rejestrujac kartę.

ja będe reklamował bo nr mam nie zarejestrowany a według ustawy zakazane jest wysyłanie ofert marketingowych bez zgody abonenta. niech tylko zarejestruje karte
 #904545  autor: goldenmen
 10 sty 2017, 17:21
ukefake pisze:Co do zgód to wszytko mam na "NIE".
Ale widzę, że ktoś tam u nich się nudził, albo pomylił oferty ;)

ja bym na twoim miejscu reklamował naruszenie prawa i przesyłanie nie zamówionej wiadomości handlowej dokładny paragraf spiszesz sobie z karty rejestracvyjnej gdzie masz zanaczone NIE

Rąbnij im że zadasz odszkodowania za naruszenie prawa wpisz kwotę i nr konta podaj
w najgorszym razie doładowanie dostaniesz