• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #904320  autor: verona
 09 sty 2017, 02:55
Witam. Do końca umowy mam 5 doładowań. Doładowuję wtedy gdy skończy mi się 1GB internetu, więc równie dobrze mogę go oszczędzać i robić to standardowo raz na miesiąc, a mogę raz na tydzień i niedługo zakończyć umowę.

Stąd pytanie - czy wie ktoś kiedy została wprowadzona obecna oferta (interesuje mnie MIX 30 bez telefonu z 6GB) i kiedy można by się spodziewać zmian (spodziewać, wiem że nikt mi nie powie na 100%)? Może na nowy rok są wprowadzane zmiany? Nie chcę by po przedłużeniu umowy okazało się że miesiąc później PLAY wprowadzi np. 10GB w tej samej cenie. Warto czekać i oszczędzać czy przedłużać obojętnie kiedy?
 #904324  autor: abberline
 09 sty 2017, 07:34
A po co się pakować w MIX? Przejdź do Formuła Play na Kartę i włącz sobie pakiet Formuła Unlimited, który ma nolimit + 6GB za 25 zł. Jeśli nie potrzebujesz rozmów i SMS to sam pakiet internetowy 6GB za 20 zł.
 #904377  autor: abberline
 09 sty 2017, 15:22
Jeszcze tylko dopowiem, że jeśli potrzebujesz rozmów i SMSów tylko do Play to włącz Stan Darmowy.