• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #902156  autor: Thaiphoon
 29 gru 2016, 03:56
Cześć
Przeniosłem żonie numer do Play. Po wpisaniu kodu *111*300*1# otrzymała 100zł i 10GB ważne miesiąc oraz 100zł i 10GB ważne dwa miesiące (tak jest napisane w otrzymanych smsach). Czy da się wydłużyć ważność tych środków?
Czytałem wpis na blogu zielonego dotyczący przeczekania korzystając z oferty na kartę w Play (wiem o ofercie minimax, i 5/10, która nie działa w pierwszej wymienionej).
Żona sporo rozmawia, z internetu korzysta raczej w domu, a tu jest WiFi.
Dzięki za pomoc.
 #902343  autor: Gregrin
 30 gru 2016, 00:14
Tylko ze w listopadzie play zmienił regulaminy i dopisał ze te bonusy są ważne 30dni. Tym samym kasuje je równo po 30dniach zostawiając inne środki bonusowe. Mozna pisać reklamacje ale nie wiadomo jak sprawa będzie traktowana przez konsultantów za miesiąc.
 #902412  autor: darekka
 30 gru 2016, 10:23
No i nic z tych zapisów nie wynika negatywnego dla klienta(informują jedynie kiedy bonus przepadnie jeśli go nie wydłużymy-we wcześniejszej wersji regulaminu zapomniano o tym wpisie i ów bonus bez przedłużania był ważny bezterminowo)-da się wydłużyć ale może być konieczna walka z operatorem, bo ten sobie ostatnio pogrywa z klientami(są tacy co i wygrali już).

http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155. :D
 #902640  autor: Thaiphoon
 30 gru 2016, 22:12
Dzięki za informację. Narazie przechodzę na taryfę minimax. Mają mi ją aktywować w ciągu 24h. Jak dotaf otrzymałem tylko informację, że nie mam środków na koncie, aby dzwonić i smsować. Nieźle jaja bo wczoraj przyznali mi 200zł.