Ja mam trzecia. Kody są z nakrętek z restauracji czy nawet śmietników i oczywiście nie można się upewnić ze są wykorzystane. Te niedziałające to % ludzi którzy skorzystali z promocji.Tymotek pisze:Mam 2 teorie:
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
@bosake można doładować przez FB a bonus przedłuża ważność konta promocyjnego o 30 dni. Chyba jakoś tak.
To w przypadku złotówek. GB'ty pakietem netu np 600MB za 5zl. Obecnie play cos pozmienial w systemie i bonusy za rejestracje przepadają po 30dniach od ich aktywowania oby z GB z fanty tak nie było.Tymotek pisze:można doładować przez FB a bonus przedłuża ważność konta promocyjnego o 30 dni. Chyba jakoś tak.
No tak, internet przedłużał się jeszcze jak włączysz "Rok internetu za darmo" - co miesiąc 1 GB, lub "Formułę SMS", "3w1", "4w1".Gregrin pisze: To w przypadku złotówek. GB'ty pakietem netu np 600MB za 5zl. Obecnie play cos pozmienial w systemie i bonusy za rejestracje przepadają po 30dniach od ich aktywowania oby z GB z fanty tak nie było.
Ja miałem i mam wszystkie nakrętki ze śmietnikówGregrin pisze:Ja mam trzecia. Kody są z nakrętek z restauracji czy nawet śmietników i oczywiście nie można się upewnić ze są wykorzystane. Te niedziałające to % ludzi którzy skorzystali z promocji.Tymotek pisze:Mam 2 teorie:

Ktoś pamięta do kiedy była ta promocja "Rok Internetu za darmo"? Bo nie wiem do kiedy mam, a włączałem jakoś pod koniec.
A co do działających kodów ze śmietnika, pokazuje to jaką popularnością cieszy się promocja. Mało kto o niej wie. Nie spodziewałbym się więc jakichś dużych problemów z aktywacją na koniec.
A co do działających kodów ze śmietnika, pokazuje to jaką popularnością cieszy się promocja. Mało kto o niej wie. Nie spodziewałbym się więc jakichś dużych problemów z aktywacją na koniec.
https://www.speedtest.net/android/6734171506.png
Włączyć można było 30.04.2016, wiec do kwietnia max3G pisze:Ktoś pamięta do kiedy była ta promocja "Rok Internetu za darmo"? Bo nie wiem do kiedy mam, a włączałem jakoś pod koniec.
Oficjalnie do 30.04. Nieoficjalnie trochę dłużej, ja mam datę aktywacji 03.05.
A co do promocji fanta/sprite ponawiam pytanie:
Czy jest na forum osoba która wygrała ps4?
A co do promocji fanta/sprite ponawiam pytanie:
Chyba jakiś współpracownik Play lub dystrybutora napojówbolek2004 pisze:A co do promocji fanta/sprite ponawiam pytanie:

Przy próbie aktywacji:

Karta w sieci już 40h, doładowana za 5zł, połączenia na łączną kwotę ~10 gr wykonane.
Oby udało się aktywować zapas nakrętek do końca Sylwestra... :/

Karta w sieci już 40h, doładowana za 5zł, połączenia na łączną kwotę ~10 gr wykonane.
Oby udało się aktywować zapas nakrętek do końca Sylwestra... :/
Proszę o info czy już też tak macie, że na gigakody po wpisaniu kodów jest status: W trakcie weryfikacji. Mam taki stan od ponad 1godz. po wpisaniu kilku kodów a pozostało jeszcze mi ponad 100szt. nakrętek.
Otwarłem cole 500ml, wpisałem kod a tu pojawiło się że wykorzystany.
Ktoś generuje kody.
Ktoś generuje kody.
Po chwili robi się, że bonus przyznanyTomexj pisze:Proszę o info czy już też tak macie, że na gigakody po wpisaniu kodów jest status: W trakcie weryfikacji.

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
dziś wbijałem "colę" około 17(1GB) i weryfikacja trwała długo, a przyznało koło 19.
Czyli standardowo raczej. Ja ostatnio dostałem chyba po 15 min, ale to raz się zdarzyło. Jutro będzię myślę spokojnie, wypszytkali się (większość). Swoje wykorzystałem dziś, dzień różnicy hmm.
Witam Wszystkich,
Poratuje Ktoś dwoma kodami na PW - bonusy chciałbym przedłużyć.
Będę wdzięczny. Pozdrawiam
Edit\
Nieaktualne. Kupiłem co trzeba.
Poratuje Ktoś dwoma kodami na PW - bonusy chciałbym przedłużyć.
Będę wdzięczny. Pozdrawiam
Edit\
Nieaktualne. Kupiłem co trzeba.
Ostatnio zmieniony 31 gru 2016, 14:25 przez Jestem_Janek, łącznie zmieniany 1 raz.
Oferuje na wymiane kody z serwisu pyszne.pl 20zł i 10zł - kończą się wraz z końcem roku tak jak kody do play.
Ma ktoś zbędny kod, potrzebny mi do przedłużenia.
Ja też jeśli można prosiłbym o zbędny 1 kod FANTA/SPRITE/COCA COLA na PW bo potrzebuję sobie środki przedłużyć na koncie promocyjnym. Z góry dziękuję darczyńcy jak się taki znajdzie 

witam,
moze ktos poratować jednym kodem cola lub fanta./ sprite ?
moze ktos poratować jednym kodem cola lub fanta./ sprite ?