Nie możemy domyślać się co chcieli napisać-musimy to czytać wg.tego co faktycznie napisali, a nie jakie zamiary mieli(brak profesjonalizmu kończy się stratą dla operatora). Np. napiszę, że jesteś głupi(przepraszam z góry to żart mający tylko pokazać co chę udowodnić) ale chcialem aby to rozumieć, że mało mądry z biologii molekularnej jesteś(mimo wszystko zrozumiesz to jak obelgę, a ja chciałem co innego przekazać). PRZEPRASZAM ZA TO OKREEŚLENIE-NIE CHCĘ CIE OBRAZIĆ, A TYLKO UZMYSLOWIĆ, ŻE SŁOWO PISANE MA JASNY PRZEKAZ ,A DOMYSŁY/INTENCJE PISZĄCEGO JUŻ NIE MAJĄ ZNACZENIA.
OK kolego Gregrin to podaj mi z osobna ważność różnych posiadanych przez Ciebie bonusów-nie dasz rady ma mają termin wg. najdłużej obowiązującego-taki system i już. Operator nie dzieli ich i już.
OK kolego Gregrin to podaj mi z osobna ważność różnych posiadanych przez Ciebie bonusów-nie dasz rady ma mają termin wg. najdłużej obowiązującego-taki system i już. Operator nie dzieli ich i już.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2016, 12:10 przez darekka, łącznie zmieniany 2 razy.
http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155.