Info mam z obsugi fakt,dzwonilem,pytalem,pozdr
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Można prosić o wszystkie kody, które można jeszcze aktywować? Szczególnie zależy mi na tym na 100 minut. Z góry dzięki.
phgfa 100 min
bonus 500 mb
bonus1gb 1gb
pokemon4gb 4gb
7dwa 10 min
r3wm 100 mb
bonus 500 mb
bonus1gb 1gb
pokemon4gb 4gb
7dwa 10 min
r3wm 100 mb
przez Neurofotoreceptoreplotyka » Pn, 26 gru 2016, 13:03

Kod oczywiście nieprawdziwy !Neurofotoreceptoreplotyka pisze:Kod z dnia 26.12 na 10 SMS'ów to JPII

Informacja: nieobecny na forum do 31.12. - z powodu Świąt Bożego Narodzenia
/ Szczęśliwego Nowego Roku

Ja , mam stan min oraz smsów do 17.01 ,a neta do 19 tak iż jestem w przód ! bo kiedyś wykupiłem pakiet za 9 zł he he pozdrawiam !
blacQ1 przebiegły niczym Janusz Tracz
Pozdrawiam!

damiancp napisał(a):
Kod z dnia 27.12.2016 na 10 sms : raia
"Przepraszamy, operator nie aktywował pakietu" Na każdym z 7 numeròw, ktòre mam.
"Przepraszamy, operator nie aktywował pakietu" Na każdym z 7 numeròw, ktòre mam.
Wszedł komuś ten kod?ArmenVanLasso2 pisze:damiancp napisał(a):
Kod na smsy wchodzi. Mi na początku też pisali, że nieprawidłowy. Ale kilka razy wysłałem i załapało. 

Tak na kilku numerach. Wszystkie kody wysyłane przed 11-tą. Może później coś się posypało. Play24 też miał problemy.kolor100 pisze:Wszedł komuś ten kod?
Przed chwilą dzwoniłem do nich. Aktywowali mi smsy na 6 numeròw, bo na 7 kazała mi podać nr dowodu, a miałem zarejestrowany na stary dowòd igo nie pamiętałem. Poprosiłem też o rekompensate i dostałem 100 min, mb i smsòw, więc jak ktoś by miał problem jak ja, to śmiało może zrobić tak samo.
@xander21 mi za pierwszym razem ja wysłałem kod przyszedł taki sam komunikat jak koledze wyżej.
Teraz drugi raz wysłałem to odpowiedź zwrotna,że dla tego numeru przekroczono dozwoloną liczbę aktywacji,czy jakoś tak.
Teraz drugi raz wysłałem to odpowiedź zwrotna,że dla tego numeru przekroczono dozwoloną liczbę aktywacji,czy jakoś tak.
Witam drodzy forumowicze 
Mam pytanko, dlaczego zbieracie pakiety minut i smsów jeśli z nich nie korzystacie?
Dopiero dołączyłem do fakt mobile i się zastanawiam czy jest jakiś konkurs, kto zbierze więcej?
Pozdrawiam

Mam pytanko, dlaczego zbieracie pakiety minut i smsów jeśli z nich nie korzystacie?
Dopiero dołączyłem do fakt mobile i się zastanawiam czy jest jakiś konkurs, kto zbierze więcej?
Pozdrawiam

Jest!
Ja mam 2685148 SMSów, ale niestety schodzą mi cały czas
Ciągle piszę SMSy! To choroba!
Ja mam 2685148 SMSów, ale niestety schodzą mi cały czas

Ciągle piszę SMSy! To choroba!
Cieszymy się, ale pisz tu, czyli w temacie odpowiednim i do tego przeznaczonym, tam są same kody.madziaq pisze:Dzisiaj rano wysłałam sms'a z kodem na 10 sms'ów z dnia 27.12.2016 i przed chwilą aktywowano mi ten pakiet bez większych problemów.
A po co ludziom no-limity skoro tego nie wykorzystują? Dla mnie zapas 5h to może być taki no limit.Pandyzowany_Kapiez pisze:Witam drodzy forumowicze
Pozdrawiam
Na 100% podałem w dniu wczorajszy prawidłowy kod z wczorajszego wydania fakt , mam pytanie mam 2 kody z aktualnego wydania gazety fakt podwajające internet mam wykupiony pakiet 10gb za 29złotych , 2 kody z aktualnego numeru nie wchodzą , gdzie można reklamować takie złe kody
Sorry te 2 kody podwajające internet są z aktualnego numeru gazety komputer świat numer 1/2016
Sorry te 2 kody podwajające internet są z aktualnego numeru gazety komputer świat numer 1/2017
Jak to gdzie? Na Poczcie Polskiej.damiancp pisze:Na 100% podałem w dniu wczorajszy prawidłowy kod z wczorajszego wydania fakt , mam pytanie mam 2 kody z aktualnego wydania gazety fakt podwajające internet mam wykupiony pakiet 10gb za 29złotych , 2 kody z aktualnego numeru nie wchodzą , gdzie można reklamować takie złe kody

A tak notabene, to zdajesz sobie sprawę, że te kody są indywidualnie spersonalizowane? Dostałeś je od kogoś czy sam wszedłeś w posiadanie gazety / dostałeś od kogoś kto nie wykorzystał?
starsze kody na podwojenie nata .ale powuinny zalapac sprawdz ziomek 00bd8 i f4d0d zamiast cyfry 0 moze byc tez litera O zalukaj,pozdro