Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Czyli zostało mi tylko przejście kodem z orange do NJU, a po zarejestrowaniu sms-em będę później musiał wrócić, z NJU do Orange i numer pozostanie zarejestrowany?asdaf pisze:Nie.Czy z numeru zarejestrowanego w NJU mobile mogę zarejestrować starter Orange?
Sprawdź kodem *124*#Siostra ma taryfę Orange ONE i 100GB zostało dzisiaj przyznane ale 1000zł nie. Nie widać ich ani na Mój Orange ani na stronie orange.pl. O co chodzi? Złotówki dojdą później?
Orange ma tak dziwny system że aby zobaczyć ile masz neta z bonusa to musisz albo płacić po 20gr za smsa albo sprawdzać na mój orange, ale stan kasy także bonusowej wystarcza kod *124# za to o dziwo kasy bonusowej na mój orange nie widać.Taki system jedyny w swoim rodzaju.Choć przynajmniej data jest podana do kiedy bonus ważny jest.bartek07 pisze:Siostra ma taryfę Orange ONE i 100GB zostało dzisiaj przyznane ale 1000zł nie. Nie widać ich ani na Mój Orange ani na stronie orange.pl. O co chodzi? Złotówki dojdą później?
Zliczają ile jest minut rozmów przychodzących do wychodzących. Jeśli coś im się nie spodoba (za dużo wychodzących) to TAK.bartek07 pisze:Blokują kartę, że jest do wyrzucenia?
Nie blokują ze względu na duży transfer (przynajmniej ja się nie spotkałem).adacomp pisze:Jeśli chodzi o 100GB to nie wiem bo netu to może zdążyłem góra 1-2GB zużyć do zablokowania karty.