Nie wiem jak u Was ale dziś mnie T i Heyah zaskoczyli na 2 numerach(te niezarejestrowane z wycofanymi zgodami tuż po przydzieleniu RWK na obu)-mianowicie RWK miałem od 12grudnia, a przed chwilą dostałem na OBA numery smsy z info, że przedłużyli konta o rok(błędna treść, bo faktycznie jest DO ROKU). I faktycznie po sprawdzeniu mam oba ważne do 21 grudnia 2017(reklamować nie zamierzam

).
Dzisiaj również taki termin wskoczył na numer dorejestrowany(telefonicznie przez konsula ale jeszcze nie miał do dzisiaj RWK aktywowanego-miałem się delikatnie dziś "przypomnieć, bo 14dni minęło)) do zarejestrowanego kurierem(sprawa co przysłali jeden wniosek mimo 2 numerów zgłoszonych) ale ogarnąłem ten problem wnosząc o RWK za zgody, które wyrażone zostały przecież we wniosku rejestracyjnym, który docelowo nie dotarł a przypadkiem złożone zostały 5 grudnia czyli w pierwszy dzień obowiązywania tytułowej promocji). Tutaj zgody są nadal aktywne ale docelowo wycofane będą.
Ciekaw jestem czy na Heyah(zarejestrowane kurierem i mające aktywne RWK od 19grudnia dzisiaj też przedłużyli ponownie).Tutaj zgody są nadal aktywne ale docelowo wycofane będą.
Czyżby prezenty od operatora
P.S. ktoś wcześniej insynuował, że jak zgody wycofałem to może mnie spotkać kara(zajumanie RWK)-raczej nagrody dostałem