Jak szybko by przełączyli wajche to jeszcze szybciej ją przestawią z powrotem oraz oczywiście bonusik za nerwy dołożyć by musieli-znają już mnie całkiem dobrze, że nie popuszcze, a dodatkowa kaska zawsze mile widziana na moich numerach.
Regulamin mam skitrany na wszelką ewntualność(jakoś nie widzę wymogu zgód przez cały czas ważności RWK).
Oby Wam jak najszybciej RWK udostępnili-zachowajcie Regulamin na dyskach, bo jak wiemy bywało, że się cudownie podmieniały na serwerach operatora i to pod tymi samymi linkami.

Regulamin mam skitrany na wszelką ewntualność(jakoś nie widzę wymogu zgód przez cały czas ważności RWK).

Oby Wam jak najszybciej RWK udostępnili-zachowajcie Regulamin na dyskach, bo jak wiemy bywało, że się cudownie podmieniały na serwerach operatora i to pod tymi samymi linkami.

http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155.