Ja kupiłem po 30 sztuk po 0.30gr. Wbiłem 42 sztuki w ciągu 3 minut. Dostałem 84zł i nagle po 1h dostałem 50zł gratis 

Ja akurat liczę, że jak doładuję sobię kilka gigabajtów tuż przed północą to zaliczą mi to już w nowym roku i dzięki temu będę do końca stycznia jechał na darmowym necie.bartek07 pisze:Myślicie czy jak ludzie zaczną wbijać kody 31 grudnia to system zacznie się mylić i dodawać więcej środków?
Da się wpisać więcej niż 8 kodów ? I gdzie tak tanio dostać, są na allegro takie aukcje juz ?bartek07 pisze:Ja kupiłem po 30 sztuk po 0.30gr. Wbiłem 42 sztuki w ciągu 3 minut. Dostałem 84zł i nagle po 1h dostałem 50zł gratis
Już dawno Fanta/Sprite i CC zrezygnowali z limitów kodów. Chyba kolega usnąłrobi458 pisze:Da się wpisać więcej niż 8 kodów ? I gdzie tak tanio dostać, są na allegro takie aukcje juz ?bartek07 pisze:Ja kupiłem po 30 sztuk po 0.30gr. Wbiłem 42 sztuki w ciągu 3 minut. Dostałem 84zł i nagle po 1h dostałem 50zł gratis
Trochę tak choć fakt nie są zmi zbyt potrzebne bo ciężko to będzie potem przedłużyć a mam zebrane ~25 gb i zupełnie nie chce mi się z tego korzystać bo co mi po agregacji itp skoro na kartę ograniczenie do 7,2 mb a słyszałem że w roamingu do 3 przycięli :/bartek07 pisze:Już dawno Fanta/Sprite i CC zrezygnowali z limitów kodów. Chyba kolega usnąłrobi458 pisze:Da się wpisać więcej niż 8 kodów ? I gdzie tak tanio dostać, są na allegro takie aukcje juz ?bartek07 pisze:Ja kupiłem po 30 sztuk po 0.30gr. Wbiłem 42 sztuki w ciągu 3 minut. Dostałem 84zł i nagle po 1h dostałem 50zł gratis
Szukaj na allegro aukcje bo grudzień to ostatni miesiąc i możesz klepać kody ile chcesz.
Serio??Przemix pisze:ciekawe kto doczytał do końca.
Kolego - gdzie takie tanie kody?bartek07 pisze:To już wolałbym kupić z 30 kodów za około dyszkę i iść robić swoje.