Użytkownik
xander21
To chyba jakieś jaja. Nie można kserować dowodu osobistegoasdaf pisze:DO był xerowany.
Mi numer w nocy dosłownie 15 minut po północy był przeniesiony na nowej simceasdaf pisze:Byłem w salonie TM powtórnie zarejestrować numer. Zadzwoniłem do a2mobile aby ponowili wniosek i od 24-tej numer nieaktywny.
Rzeczywiście jest 64kbps, zaraz poprawie. Co do lejka to w regulaminach pakietów 3w1 o tym nie wspominają ale Blank dowiadywał się u źródła i potwierdzili ze przy wszystkich pakietach jest lejek jak opisują tutaj https://a2mobile.pl/data/Dokumenty/14/p ... _10_15.pdfxander21 pisze:to jest lejek 64kbitps
Byłem dziś w centrum dużej wsi, gdzie wszyscy mają LTE. W Plusie potrafiło mi z jedną kreską wskoczyć z automatu do LTE, dziś nic z tego na moim telefonie. Nie mam jak wymusić LTE na tym sofcie. Musze wgrać inny, to może zaskoczy.asdaf pisze:Masz ustawione na automatyczny wybór technologi? Pewnie 3G ma lepszy zasięg niż LTE i Ci przełączyło. Ja mam ręczny wybór i LTE działa lepiej niż z Plusa.
Tak jest moźliwość wykupienia tylko tego pakietu. Niestety nie odnawia się automatycznie.grzesio0401 pisze:Witam, czy jest możliwość aktywowania jako jedynego pakietu dodatkowego "Dopakuj minut i smsów" i płacenia tylko 15zł/mc? Nie potrzebuję internetu. Jeśli tak to czy jest on odnawialny automatycznie co miesiąc?
Patryk7588 pisze:Virgin to Play, a2mobile to Plus, różna sieć, obciążenie, poziom sygnału.
Niski upload to objawa słabego sygnału.