Będą dwa osobne pakiety w PL i UE, czy łączone PL+UE?Klucz Mobile pisze:Witajcie
Już po nowym roku startujemy z nowymi data pakietami. W chwili obecnej testujemy je, więc sprawa jest pewna. Będą to dość duże pakiety Internet w kraju oraz w roamingu zarówno w Unii jak i poza
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Będą dwa osobne pakiety w PL i UE, czy łączone PL+UE?[/quote]
1. Duże pakiety w PL (do 100 GB)
2. Pakiety roamingowe UE
3. Pakiety roamingowe poza UE (wybrane kraje - Ukraina, Rosja, Kazachstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Turcja, Chiny, Indie, Hong Kong, Wietnam, Białoruś, Mołdawia Azerbejdżan, Armenia, Gruzja, Kirgistan, Albania, Algeria)
wszystko osobno, ale można mieć kilka pakietów na raz. będzie też lejek, oraz pakiety uzupełniajace
1. Duże pakiety w PL (do 100 GB)
2. Pakiety roamingowe UE
3. Pakiety roamingowe poza UE (wybrane kraje - Ukraina, Rosja, Kazachstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Turcja, Chiny, Indie, Hong Kong, Wietnam, Białoruś, Mołdawia Azerbejdżan, Armenia, Gruzja, Kirgistan, Albania, Algeria)
wszystko osobno, ale można mieć kilka pakietów na raz. będzie też lejek, oraz pakiety uzupełniajace
do 100GB??? ojej, jak to dobrze, że zarejestrowałem numer Klucz—a
:-):-)
...mam nadzieję, że będą się przedłużać jak te obecne.
*
Powodzenia!

...mam nadzieję, że będą się przedłużać jak te obecne.
*
Powodzenia!
Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
Taka ciekawostka, film o Kluczu https://youtu.be/GUEqdv-GBOI
@Calm7 to nie będą nowe pakiety netu w obecnej ofercie głosowej.
Klucz wprowadzi nową internetową ofertę z dedykowanymi starterami tylko do internetu i to tam będą duże pakiety netu krajowego i pakiety roamingowe atlantyckie i azjatyckie.
Z tych starterów internetowych nie będzie można dzwonić,są one wyłącznie do serfowania po necie.
Klucz wprowadzi nową internetową ofertę z dedykowanymi starterami tylko do internetu i to tam będą duże pakiety netu krajowego i pakiety roamingowe atlantyckie i azjatyckie.
Z tych starterów internetowych nie będzie można dzwonić,są one wyłącznie do serfowania po necie.
Tak. Będą to tylko i wyłącznie pakiety internetowe, nie można będzie z nich dzwonić. Do wykupienia za pomocą kodów USSD w ofercie będą pakiety 5 GB, 10 GB, 30 GB, 50 GB, 100 GB oraz pakiet nocny. Są to pakiety lejkowe.
Czy takie karty też trzeba będzie rejestrować?
Oczywiście, że tak.
Skoro nie można z nich dzwonić to takie oczywiste do końca nie jestKryniczanin pisze:Oczywiście, że tak.

Z Klucza nie da się dodzwonić na Węgry - cały czas komunikat "zajęta sieć" (czasem "błąd sieci"). Reklamowałem ze dwa tygodnie temu. Jak na razie cisza.
T10s, OT-311, 1650, X501, P780, GT-C3322, E560, 3S, 4X, G7 Power, X7b
KLUCZ MOBILE
Kiedy wprowadzicie tą nową ofertę dedykowaną do internetu z dużymi pakietami GB o której mówiliście w zeszłym roku???
Pisaliście że w styczniu 2017 ją wprowadzicie a tu już połowa stycznia prawie jest i cisza z waszej strony.
Znów będzie opóźnienie???
Kiedy wprowadzicie tą nową ofertę dedykowaną do internetu z dużymi pakietami GB o której mówiliście w zeszłym roku???
Pisaliście że w styczniu 2017 ją wprowadzicie a tu już połowa stycznia prawie jest i cisza z waszej strony.
Znów będzie opóźnienie???
Do końca Stycznia 2017 roku pozostało jeszcze 20 dni więc jak na razie o jakimkolwiek spóźnieniu nie ma co pisać .
facebook KLUCZ Mobile pisze:
Karty KLUCZ MOBILE można rejestrować we wszystkich salonach PLUS oraz CYFROWY POLSAT
Kusicie tym pakietem neta w roamingu.Jeśli cena za 1gb będzie mniejsza niż 39zł w PLUSIE to juz mnie macie. Na wakacje bede potrzebować 5-10gb więc jeśli te 5gb czy 10 by kosztowało 100zł to macie juz czysty zysk na 2 sim:D
Powitać po wielu latach

Od 11 stycznia można dzwonić na Węgry! Nikt mnie o tym oficjalnie nie poinformował, ale ważne, że działa!
Koleżanka wczoraj była w Cyfrowym Polsacie i próbowała zarejestrować numer. Obsługa patrzyła na nią zdziwiona i nie wiedziała, czego ona chce.
Koleżanka wczoraj była w Cyfrowym Polsacie i próbowała zarejestrować numer. Obsługa patrzyła na nią zdziwiona i nie wiedziała, czego ona chce.
T10s, OT-311, 1650, X501, P780, GT-C3322, E560, 3S, 4X, G7 Power, X7b
Rejestrowałem w punkcie Cyfrowego Polsatu kartę W rodzinie operatora Aero2. Punkt był wskazany na ich stronie internetowej, znaczy Aero2, jako upoważniony do rejestracji. Konsultantka zrobiła wielkie oczy i odesłała mnie do Plusa. Nie było daleko, to poszedłem. W Plusie odmówili. Wróciłem do Cyfrowego Polsatu i akurat pojawił się konsultant, którego przedtem nie było i który bez problemu zarejestrował kartę. Nie twierdzę, że w tym przypadku jest tak samo, ale postanowiłem się podzielić swoim przypadkiem.vh pisze:Koleżanka wczoraj była w Cyfrowym Polsacie i próbowała zarejestrować numer. Obsługa patrzyła na nią zdziwiona i nie wiedziała, czego ona chce.
Kluczyku kochany jak tam pakiety między narodowe neta
czekam i czekam

Powitać po wielu latach

Witam
Czy KLUCZmobile oferuję BONUS z tytułu rejestracji numeru ?
Czy KLUCZmobile oferuję BONUS z tytułu rejestracji numeru ?
Bonus? Zapomnij. Przez ćfaniaków (użytkowników) został anulowany
Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
Słuchajcie... Poszedłem zarejestrować Klucza i w CPolsacie mówili mi że nie może tego zrobić bo "coś tam". Poszedłem do Plusa. Facet wziął kartę (ramkę) i dowód i ani się obejrzałem oddał mi i mówi że już zarejestrował i nie trzeba nic podisywać. Pytam się czy jakieś potwierdzenie dostanę. On mi mówi że sms przyjdzie. Czekam i nic. ani potwierdzenia ze jakaś operacja została zlecona, ani że już zarejstrowane. Dokumentnie nic. Po jakim czasie przychodzi taki sms?
A w ogóle to już ręce opadają. na głównej stronie operatora nie ma nic o rejestracji. Albo głupi jestem albo nie potrafie szukać. Na FB czytam że można już rejestrować w Plusie a kilka wątków wcześniej ktoś z Klucza pisze tu że rejestracja w Plusie niewazna. Cuda wianki na wodzie.
A w ogóle to już ręce opadają. na głównej stronie operatora nie ma nic o rejestracji. Albo głupi jestem albo nie potrafie szukać. Na FB czytam że można już rejestrować w Plusie a kilka wątków wcześniej ktoś z Klucza pisze tu że rejestracja w Plusie niewazna. Cuda wianki na wodzie.