• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #897770  autor: Adrian Mobile
 29 lis 2016, 09:42
Polecam najlepszą ofertę abonamentową Best Move! Free za 29,90

Opłata miesięczna z e-fakturą (zł) 29,90
Internet (po wykorzystaniu bez limitu 32 kbit/sek) 10 GB!
Połączenia do krajowych sieci komórkowych Bez limitu
Połączenia na numery stacjonarne Bez limitu
Połączenia wideo (do wszystkich krajowych sieci komórkowych) Bez limitu
Wiadomości SMS/MMS Bez limitu
Czas trwania umowy (miesiące) 24 (6+18) w tym 6m-cy za 1 zł!

Sprawdź: http://fmgroupmobile.pl/oferta/abonamen ... e-free-24/
 #897841  autor: Gregrin
 29 lis 2016, 15:01
Szkoda ze nie połączony z tamtym wątkiem, byłby mniejszy bałagan. Zmienianie treści postów użytkowników bez jakiejkolwiek adnotacji trochę mało eleganckie...
PS. w czym przeszkadzał ten reflink ?? Do gorszej oferty przecież nie prowadził.
 #897846  autor: kamil1221
 29 lis 2016, 15:14
Skoro on zarabia na takim linku - mógł to opisać. Skoro tego nie zrobił - uznałem że uczciwie będzie zmiana linku do samej oferty.
 #897855  autor: Gregrin
 29 lis 2016, 16:04
kamil1221 pisze:Skoro on zarabia na takim linku - mógł to opisać. Skoro tego nie zrobił - uznałem że uczciwie będzie zmiana linku do samej oferty.
Szlachetnie ale po wejściu na link wszystko jest opisane a od samego wejścia przez link nic się nie dzieje. Można sobie sprawdzić bo w temacie do którego link podałem reflink jest. Moim zdaniem albo coś jest niedozwolone i całość ląduje w koszu wraz informacja za co (za reflink, za relink bez opisu, za dublowanie tematu, ogólnie nie bardzo wiem co można podawać a czego nie) i wtedy autor ma możliwość naprawienia postu albo się go po prostu zostawia. W tym przypadku autor pewnie nie wie ze jego post został zmieniony (my tez nie).