Dopiero się zorientowałem, ze 18 listopada kończy mi się umowa. Czy mam czas żeby coś ugrać? Zeby złożyć wypowiedzenie w salonie nie mam czasu bo pracuje, a w sobotę są takie kolejki ze się odechciewa stać. Z internetowego sklepu zaciekawił mnie Huawei p9 Lite za 99zl w abo 85zl, jednak to trochę za duzo jak dla mnie. Jakies porady w tej sytuacji?
Jeżeli chcesz P9 Lite to przenieś się do T-Mobile. Tylko nie idź do salonu i załatw to telefonicznie. Jeżeli korzystasz z telefonu tylko w kraju i wystarczy Ci 5 GB internetu to weź taryfę T2 z 5 GB internetu. W taryfie masz wszystkie rozmowy na komórki i stacjonarne bez limitu. Smsy i mmsy też bez limitu. Przez 6 miesięcy płacisz abonament 1 zł. a przez kolejne 18 miesięcy 69,99 zł. Jednorazowa dopłata do telefonu to 249 zł. Do tego jeszcze 19 zł. za przesyłkę telefonu. Więc całkowity koszt umowy przez 2 lata to 1534 zł. W Orange raczej takiej oferty nie uzyskasz.Havox01 pisze:Dopiero się zorientowałem, ze 18 listopada kończy mi się umowa. Czy mam czas żeby coś ugrać? Zeby złożyć wypowiedzenie w salonie nie mam czasu bo pracuje, a w sobotę są takie kolejki ze się odechciewa stać. Z internetowego sklepu zaciekawił mnie Huawei p9 Lite za 99zl w abo 85zl, jednak to trochę za duzo jak dla mnie. Jakies porady w tej sytuacji?