Przeniosłem 3nr w październiku do PM. Na razie zostaję. Na początku, jak to na początku było kilka problemów, np konfiguracja MMS i Internet, która przychodzi po włożeniu karty sim była nieprawidłowa, dopiero ręczna poprawa na podstawie screen-a z ich strony pomogła. Radzę też nie wkładać karty sim zanim nie zostanie zwolniony nr u obecnego operatora, ponieważ aktywuje się nr tymczasowy i trzeba dzwonić i tłumaczyć żeby to poprawili bo nasz prawidłowy nr jest nie dostępny. Miałem też na początku dziwny problem z LTE, po włączeniu przesyłu danych na początku pojawiał się zasięg w E, następnie H i dopiero po chwili w LTE, gdzie w Plusie od razu startował w LTE. No i naliczenia za połączenia z Biurem Obsługi- napisałem reklamację i z tego co widziałem ludzie pisali też na facebook-u i pomogło, bo znieśli opłaty za te połączenie. To chyba tyle, stwierdziłem że trzeba dać im trochę czasu i na razie zostaję, zresztą jeśli coś będzie nie tak, to można przejść do innej sieci, ponieważ umowa jest na czas nieokreślony.
Sprawdzenie pakietu internetowego *136# wartość którą otrzymasz w informacji zwrotnej mnożysz razy 1024.