• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #802286  autor: bazooka
 18 maja 2015, 20:24
as1as pisze:Zgadza się ja do wyboru w okolicy miałem dwa: Gdynia i Wejherowo
Galeria Rumia - spokojnie w to wchodzi :)
as1as pisze:na głónym numerze aktywowałem 2GB za 2zł na 14 dni
Bardzo niemądre było to, że w ostatnim dniu trwania promocji nie wydałeś kolejnych 2zł (10 maja) - bo wówczas pakiet majówkowy miałbyś jeszcze 6dni :)
Ostatnio zmieniony 18 maja 2015, 20:26 przez bazooka, łącznie zmieniany 1 raz.
 #802289  autor: as1as
 18 maja 2015, 20:26
111 pisze:@ as1as przecież w pakiecie 2 za 2 było ostrzeżenie SMSem,że zużyło się 80% pakietu.
tylko że nie zdązyłem zużyć nawet 80% i 9.05 skończył mi się pakiet reszta poszła ze złotówek na karcie a wiecie sami że w NOG nie trzeba dużo kB aby wciągnęło wszystkie środki.
 #893802  autor: Infomar
 30 paź 2016, 19:35
Chciałbym uprzedzić wszystkich korzystających z karty SIM z blokadą rodzicielską, że nie jest to największy wasz problem. Najlepsze jest gdy spróbujecie ściągnąć lub obejrzeć odcinek waszego ulubionego serialu (od lat 7 oczywiście) , to na 99 % można spodziewać się komunikatu że "ta strona nie została zarejestrowana jako bezpieczna ale jeśli wnioskujesz aby była zarejestrowana to zgłoś ten problem a w ciągu 48 godzin dostaniesz odpowiedź " . Powodzenia! :lol: Musiałbym zgłaszać co drugą przeglądaną przeze mnie stronę. I nie dziwi że nie wpuszcza na Allegro.
Spróbujcie zapłacić za jakąkolwiek transakcję kartą Visa czy Master. Nie przepuści. Dzieci nie zostały dopuszczone do zakupu czegokolwiek. Nawet gdyby miały konta bankowe (szkolne) .
Moim zdaniem pozostaje tylko pozew do Sądu przeciwko operatorowi Orange za nadgorliwość prowadzącą do szkód materialnych swoich klientów.
Na nic pakiet 100 Gb Internetu w prezencie :evil:. Nie da się go wykorzystać oglądając bajki w telewizji na żywo.
Żadne zabiegi na koncie w orange.pl nie pomogą. Próba odblokowania opcji "stream" powoduje odzew "operacja zablokowana decyzją administracyjną".
Powodzenia w dalszych zmaganiach.
 #893989  autor: kaspeed
 01 lis 2016, 19:12
Ostatnio w związku z zakupem Huawei p8lite zostałem zmuszony do wymiany karty sim z normalnej na mini sim( niestety micro sim czy nano sim nie chceli dać;/) Usługa kosztowała mnie 25złociszy za 1 numer do wymiany był numer mój oraz żony.50zł razem. Jako że to prepaid to średnio mi się to widziało ale jakie było moje zdziwienie gdy pracownica podrzędnego salonu Orange powiedziała że skoro daję 50zł to ona pozwala wybrać dowolny gadget do telefonu za te 50zł:) wybrano 2 karty sd 16 i 8gb;) dopłacając 15zł:] Wymiana wyszła za 0zł więc nie było tak źle.Dzięki wymianie zyskałem LTE.( Kartę sim miałem 8lat z dopisanym prefixem w nr seryjnym MNP_E ze numer był przeniesiony z Ery.)Żony karta 12lat IDEA POP;] aż się łezka zakręciła w oku;) )Więc ta wymiana płatna to kwestia konsultanta jak widać.Co ciekawe w systemie nie miała wyboru karty sim /wymiany dla prepaid ale zadzwoniła do jakiegoś działu w BOK podała numer telefonu oraz numer nowej karty sim i przypisali ręcznie.Cała zmiana karty sim i przelogowanie na nową trwało 10minut.
Dodatkowym+ było to że żony numer nie musiał być przepisany na nią bo okazało sie że Orange potraktowało numer jako czysty nie rejestrowany.( wcześniej był rejestrowany na tesciową.I dane magicznie były zresetowane stąd mogła żona na siebie zarejestrowac.)Ja na bonus 50gb się załapałem żona niedawno aktywowała 100gb:)

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:
 #893999  autor: eddie71
 01 lis 2016, 19:46
Infomar pisze:Żadne zabiegi na koncie w orange.pl nie pomogą.
No właśnie Orange podaje 2 sposoby na odblokowanie Blokady Rodzicielskiej:
1. Poprzez zalogowanie się na swoje konto i tam wyłączenie.
2. Poprzez konsultanta.