• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

za ile kupiliscie telefon na przedłużenie umowy!?

1-59zł
1
20%
59-159zł
Brak głosów
0%
159zł i więcej
4
80%
 #89296  autor: piti110
 28 lip 2006, 00:19
Pamiętacie jak to było?????????? 3 albo 4 lata temu orange(wtedy idea) wprowadziła tez taki abonament...
ludzie sie kusili bo jak na tamte czasy było naprawde taniom... idea dawała rabat na abonament od 50% ja miałem 70% rabatu przy taryfie malejącej... spoko... bez telefonu na rok, mówie super i wziąłem... później żałowałem do idea mówiła ze jak wezme na 1 rok to przy przedłużaniu umowy bede mial tansze telefony... a tu co????? :arrow: telefony droższe niz w IDEA MERITUM sciema.... nie wiem jak teraz... co wy na to???? co o tym rozwiązaniu myslicie???? :) pamiętam jak dzis za nokie 6600 w idei na tamte czasy to był telefon mażeń... dałem (bez kitu) 500 zł

jeżeli pomogłem, kliknij na "pomógł" pod moim postem. piti110 pozdrawia.......

#89303  autor: elkanguro
 28 lip 2006, 01:22
przy umowie na rok obecnie telefony są bardzo drogie za to umowa bez telefonu jest bardzo korzystna

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet