Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Serio? Coś mi tu nie pasi. Przecież to wymóg przepisów prawa, a nie zachcianka abonenta. Co za punkt jest na tym Zachodnim? Teletorium?dajcynk pisze:Pytam bo na dworcu zachodnim w Warszawie za rejestrację numeru klucz mobile chcą 10 zł.
Wymóg dla operatora, ale nie dla kiosku.Rebeliant pisze:Serio? Coś mi tu nie pasi. Przecież to wymóg przepisów prawa, a nie zachcianka abonenta.dajcynk pisze:Pytam bo na dworcu zachodnim w Warszawie za rejestrację numeru klucz mobile chcą 10 zł.
prosimy o kontakt z BOKRyszard Lubicz pisze:Jak można sprawdzić czy numer w Klucz jest zarejestrowany?
Nie "robimy jaj" z klientów. PLUS techniczne może wprowadzać dane naszych kart, ponieważ jest to numeracja PLUSa. Ale my nie widzimy te danę, one zostają w Plusie, w naszych wykazach te numery są niezarejestrowane. Już pisaliśmy wcześniej o tym. Trwają rozmowy co do podpisania umowy dot. przekazania danych naszych abonentów, zarejestrowanych w Plusie do nas. Natomiast Teletorium rejestruje karty Klucza od razu w naszym systemie rejestracji, i te karty na 100% są zarejestrowanę. Nigdy nie reklamowaliśmy możliwość rejestrowania w Plusie, ponieważ nie jest to możliwe.dajcynk pisze:Klucz Mobile to sobie niezłe jaja robicie z klientów. Jak można dopuścić do tego, aby salony plusa rejestrowały karty klucza mobile, a Wy (klucz mobile) twierdzicie, że ta rejestracja jest nie ważna? W salonie plusa zarejestrowałem 3 karty klucz mobile, a teraz mam jeszcze biegać po punktach Teletorium ?