Przepraszam, ale nie mogłem. Koleś ma dwa posty nad swoimi wypocinami odpowiedź, ale musi zapytać za co... "dawają" te złotówki. Widzisz i nie grzmisz?!
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jak myślicie, czy będzie gazeta i kod na 50 MB w Wigilię i Sylwestra?
myślę, że tak. W te dni normalnie do roboty się zasuwa jeśli jest w dzień pracujący
Te dni to soboty, niby Fakt wychodzi, ale to okres świąteczny.
koledzy mam problem z kodem na 4gb Pokemon4gb
dostałem informację, że operator nie aktywował pakietu
zastanawiam się czy kod jeszcze działa czy to błąd operatora
dostałem informację, że operator nie aktywował pakietu
zastanawiam się czy kod jeszcze działa czy to błąd operatora
Odkrywca zadzwoń na infolinię, żeby Ci aktywowali ręcznie.
Wypełniłem sobie ankietę ale kody są te same.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dziękuję tak zrobięPawelek0787 pisze:Odkrywca zadzwoń na infolinię, żeby Ci aktywowali ręcznie.
jeszcze jedno z innej beczki
czy jest możliwe, że play i orange między sobą mają hd voice ??
pytam bo wydaje mi się, że jest zdecydowanie lepsza jakość połączeń między Orange i PLAY w porównaniu z np PLUSEM czy TMOBILE

Pojawił się nowy regulamin odnośnie bonusu za rejestrację z dzisiejszą datą. Nie wiem czym się różnią.
Stary przewidywał możliwość skorzystania na 10 numerach, nowy tylko na trzech.Rebeliant pisze:Pojawił się nowy regulamin odnośnie bonusu za rejestrację z dzisiejszą datą. Nie wiem czym się różnią.
W Playu podobno to samo. Czyli wychodzi na to, że cebule porejestrowały po 10 numerów dla samego bonusu. Operator nie przewidując takiego cebulactwa dał w regulaminie limit 10 numerów, ale jak widać przejechali się na tym.
Czytam że jest/była jakąś awaria w play. A w fakcie bez problemu kody wchodzą u mnie. Jak tam u Was?
Na wszystkich nrach przyszedł SMS, że pakiet zarejestrowany, ale po wybraniu *106# sprawdziłem, że pakiet nie dodany. W telefonie SMS na nr 4949 o treści GEIW nie dostarczony do odbiorcy od pół godziny. Pakiet uruchomiłem przez infolinię, bez problemów.
Taką ciekawostkę zapodam. Wychodzi na to, że nie trzeba przenosić numeru bezpośrednio do FM, by zgarnąć bonus za MNP. Przeniosłem do Play, potem przejście do FM, aktywacja bonusu za rejestrację i dostałem dodatkowo za MNP. Także nie pytać o karty FM, tylko śmiało przechodzić do Playa.
Czyli zgarnąłeś 200 zł + 20 GB jak na stronie Faktu? Planuję właśnie przenieść jeden ze swoich numerów bo mi się kończy umowa i bardzo my mnie ta informacja ucieszyłaRebeliant pisze:Taką ciekawostkę zapodam. Wychodzi na to, że nie trzeba przenosić numeru bezpośrednio do FM, by zgarnąć bonus za MNP. Przeniosłem do Play, potem przejście do FM, aktywacja bonusu za rejestrację i dostałem dodatkowo za MNP. Także nie pytać o karty FM, tylko śmiało przechodzić do Playa.
Tak, 20GB i 200zł ważne przez 60 dni.
Rebeliant/
1) czy ten pakiet MPN w Fakcie da sie przedluzac jak w play doladowaniami przez facebooka?
2) Czy rejestracja nowego numeru np. w PLUS i korzystanie z bonusa za rejestracje przez m-c w tej sieci (500zl+50GB/m-c), po czym przeniesienie n-ru do play (ponowna rejestracja) i dalej do FM (aktywacja bonusu za rejestracje) daje prawo do bonusu MNP w FM o ktorym wspominasz, tj. 200zl/60dni + 20GB?
1) czy ten pakiet MPN w Fakcie da sie przedluzac jak w play doladowaniami przez facebooka?
2) Czy rejestracja nowego numeru np. w PLUS i korzystanie z bonusa za rejestracje przez m-c w tej sieci (500zl+50GB/m-c), po czym przeniesienie n-ru do play (ponowna rejestracja) i dalej do FM (aktywacja bonusu za rejestracje) daje prawo do bonusu MNP w FM o ktorym wspominasz, tj. 200zl/60dni + 20GB?
1. Nie
2. Tak
2. Tak
Są może nowe kody z ankiet? Dzisiaj przysłali mi zaproszenie ale "nie pasowałem" do żadnej.
Ale bieda: ) hehe
Ale bieda: ) hehe
Dzisiejszy kod nie zadziałał, dostałem info "wpisałes niepoprawny kod" błąd w druku?